Samsun'da büyük mobilya mağazasında kuşkulu yangın

Samsun'da büyük mobilya mağazasında kuşkulu yangın

Samsun Kirazlık mahallesinde büyük bir mobilya mağazasının deposunda müşteri ile tartışmanın ardından kuşkulu bir yangın çıktı, depo tamimiyle yandı.

Saat 00:30 sularında, Samsun'un Tekkeköy ilçesinin Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bir mobilya mağazasının bitişiğindeki depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler mobilyaların bulunduğu deponun tamamını sardı.

ÇEVREYE SIÇRAMA TEHLİKESİ

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Bina çevresinde geniş güvenlik önlemi alınarak yangının mobilya mağazasına ve çevredeki binalara sirayet etmemesi için yoğun çaba gösterildi.

MÜŞTERİ İLE TARTIŞMA SONRASI

Akşam saatlerinde bir müşteri ile yaşanan tartışmanın ardından iş yerinin camları kırıldı. İş yeri sahibi, polise şikayette bulundu. Gece mobilya mağazasının arka kısmındaki depoda alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

MAĞAZA SAHİPLERİ POLİSE BAŞVURDU

Samsun Büyükyehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti. Alevlerin tamamen sardığı mobilya mağazasının deposunda yangın söndürme ekipleri tarafından soğutma çalışmaları sürüyor.

Mağaza sahipleri yangının akşam saatlerinde meydana gelen olayla bağlantılı olabileceğini belirterek, polise şikayette bulundular.

İlgili Haberler