Samsun'a bir şehit ateşi daha düştü

Samsun'a bir şehit ateşi daha düştü

Geçen hafta Tendürek Dağlarında çıkan çatışmada bir şehit veren Samsun'a bu gün Diyarbakır'dan bir kara haber daha geldi.

Dört gün önce Tendürek dağlarında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir’i şehit veren Samsun'a bu gün bir acı haber daha geldi.

3 ASKERDEN GÖKHAN BAYRAM SAMSUNLU

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonalarda çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'da ki evine ulaştı.

Diyarbakır'ın Lice İlçe kırsalında yürütülen operasyonlarda bugün çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'da ki evine ulaştı. 

VALİ YARDIMCISI ACI HABERİ VERDİ

Şehitin acı haberi Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından anne Selma Hanım'a verildi. İlkadım İlçesi'nde ki şehidin oturduğu binaya ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Bekar ve bir erkek kardeşi olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın 5 yıldır görev yaptığı, babası Hakan Bayram'ın işinden dolayı Trabzon'da olduğu öğrenildi. 

SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Anne ve babası ayrı olan şehit Uzman Çavuş Bayram'ın cenazesinin bu akşam Samsun'a geleceği, yarın ise ikindi namazı sonrasında düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

İlgili Haberler