ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.TUR MAÇLARI

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.TUR MAÇLARI

SAHNE GALATASARAY'IN

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Zenit-Borussia Dortmund, Olympiakos-Manchester United, çarşamba günü ise Galatasaray-Chelsea ve Schalke 04-Real Madrid maçları oynanacak.

Salı akşamının ilk maçı Rusya'da oynanacak. Saat 19.00'da Rus ekibi Zenit ile geçen yıllın finalisti Alman temsilcisi Borussia Dortmund arasında ki maç Saint Petersburg'daki Petrovski Stadı'nda oynanacak. İskoç hakem William Collum'un yöneteceği karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.

Sali gecesinin diğer karşılaşması ise Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile İngiliz Manchester United arasında oynanacak. Başkent Atina'daki Georgios Karaiskakis Stadı'nda yapılacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Maçı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

SAHNE GALATASARAY'IN

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 26 Şubat Çarşamba günü temsilcimiz Galatasaray sahaya cıkcacak. Sarı-kırmızılılar, İngiliz temsilcisi Chelsea ile Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te karşılaşacak. Maçı İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek. İki takım arasında Avrupa kupalarında bugüne dek yapılan iki maçı da 5-0 ve 1-0'lık sonuçlarla Chelsea kazandı.

Çarşamba gecesinin diğer karşılaşmasında ise Almanya temsilcisi Schalke 04 ile kupanın favori takımlarından İspanyol Real Madrid takımları Almanya'da Gelsenkirchen'de karşı karşıya gelecek. Tarihlerinde ilk kez Avrupa kupalarında karşılaşacak iki ekibin maçı TSİ 21.45'te Veltins Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı İngiliz hakem Howard Webb yönetecek.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı