SADECE HAYDARPAŞA'DA 6 SİVİL ÖLÜ 100 DEN FAZLA YARALI

SADECE HAYDARPAŞA'DA 6 SİVİL ÖLÜ 100 DEN FAZLA YARALI

Ölümlere ateşli silahlardan çıkan mermilerin yol açtığı belirtiliyor.

03;23

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne geceyarısı saat 02.30'a kadar 6 sivil ölü il çok sayıda yaralı getirildi. Yaralı sayısının 100'e yakın olduğu bunlardan bazılarının durumunun ciddi olduğu belirtildi. Ölümlere ateşli silahlardan çıkan mermilerin yol açtığı belirtiliyor.

SİLAHLA İLK MÜDAHALE KÖPRÜDE YAŞANDI ( 1:20)

Boğaziçi Köprüsü'ne doğru yürüyüşe geçen grubu engellemek için silah kullandı. Olay yerinde yaralıların olduğu bildiriliyor.

Ankara'da TBMM çevresinde tanklar konuşlanıyor.

Kızılay'da yaklaşık 8-10 tank caddelerden geçti. Bazı vatandaşlar tankın üstüne çıktı. Tank, yoluna devam ederek caddede bulunan bir aracı ezdi, baz istasyonunu devirdi. Tankların, Kızılay Bulvarı'ndan Çankaya Köşkü yönünde ilerlediği görüldü.

Sakarya Valiliği'ne askerler girdi

SAKARYA'da askerler, Sakarya Valiliği'ne girdiler. Çok sayıda asker valiliğe girerken, tanklar valiliğin bahçesine girdi. 

VATAN CADDESİ TRAFİĞE KAPATILDI

Vatan Caddesi, TIR'larla her iki yönde trafiğe kapatıldı. Aksaray Ordu Evi'nin önünde 9 tane tankın beklediği görülüyor. Sikorsky helikopterlerin uçtuğu görülüyor. Bazı vatandaşlarında tanklardaki askerleri indirmeye çalıştığı dikkat çekiyor.

VATAN CADDESİ'NDE TANKLARA TEPKİ

Vatan Caddesi'nde geçen tanklara vatandaşlar tepki gösterdi. Bir kişinin tanka tekme attığı görülürüken bazı vatandaşlar bir tankın önünü kesmeye çalıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı