Reyhan'lı da halk ayaklandı !

Reyhan'lı da halk ayaklandı !

Reyhanlı isyan etti

REYHANLI AYAĞA KALKTI

Reyhanlı da meydana gelen patlamanın ardından en az 40 kişinin ölmesi ve yüzlerce vatandaşın yaralanması üzerine Reyhanlı'da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Merkez basında sadece konu ile ilgili hükümet görüşleri yansıtıldı ama sosyal medya^ya ya düşen görüntülerde Reyhanlı'nın çok gergin anlar yaşadığı bilgileri düşmeye başladı. Haber Merkezlerinin ve Ajansların geçtiği görüntülerin dışında sosyal medyaya çok değişik görüntüler geliyor. 

PATLAYAN ARACA ZİNCİRLENMİŞ İNSAN CESEDİ FOTOĞRAFI

Sosyal Medya ya düşen görüntülerden birinde Reyhanlı'da meydana gelen patlamada kullanılan araca zincirlenmiş bir ceset fotoğrafı kafaları çok karıştırdı. Öte yandan Hatay/Reyhanlı'da bu gün kaydedilen halkın isyan görüntülerini yansıtan videoyu yayınlıyoruz.


RÜTÜK REYHANLI SAVCILIĞININ TALEBİ ÜZERİNE REYHANLI HABERLERİNE YASAK GETİRDİ

RTÜK Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcılığı talebi üzerine ilgili mahkemece alınan karar gereği gerekçesi ile,Reyhanlı da meydana gelen olayların her türlü yazılı,basılı ve görsel içeriklerinin yayınlanmasına yasak getirdi. Bu nedenle haberimiz ekinde bulunan ve tamamiyle halkı bilgilendirmek için yayına koyulan görüntüleri kaldırmak zorunda kaldık.
Okurlarımızdan Yasakçı İktidar adına özür dileriz.

İŞTE O KARAR