Restoran işletmecisine arkadaşının kızına tecavüz suçundan tutuklama

Restoran işletmecisine arkadaşının kızına tecavüz suçundan tutuklama

İstanbul Kınaalıada'da restoran ve pansiyon işleten M.A arkadaşının kızının şikayeti üzerine tecavüz suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Adalar İlçe Emniyet müdürlüğüne başvuran 24 yaşında bir genç kız, Kınalıada'da kendisine babasının arkadaşı M.A'nın tecavüz ettiğini ve bekaretini bozduğunu bildirerek şikayette bulundu.

ZORLA TECAVÜZ ETTİ 

Olayın yılbaşı gecesi gerçekleştiğini anlatan genç kız, Restoranda yemek yedikten sonra kaldığı pansiyona gittiğini, gece odasına restoran sahibi M.A.’nın geldiğini ileri sürdü. Gazete Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre babasının arkadaşı olduğu için M.A.’yı tanıdığını anlatan S.T., kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini ve bekaretini kaybettiğini iddia etti. 

RESTORAN SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Büyük şok yaşadığını söyleyen genç kadın, psikolojisinin bozulduğunu da öne sürdü. Adada restoran ve pansiyon işleten M.A., gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden M.A., “S.T.’yi önceden de tanıyorum. Birlikte oturup içki içtik, sohbet ettik. Görüntüler var” dedi. 

KABUL ETMEDİ

Yemek ve içkiden sonra S.T.’nin kendisini odasına çağırdığını iddia eden M.A., S.T.’nin isteğiyle ilişkiye girdiklerini savundu. Savcılıkta da ifadelerini yineleyen M.A., ‘cinsel saldırı’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler