Rektör, öğrencisinin doğalgaz faturasını ödedi

Rektör, öğrencisinin doğalgaz faturasını ödedi

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar...

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencisinin sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gönderdiği 114 liralık doğalgaz faturasını ödedi. Geçtiğimiz hafta da Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine cep telefonu faturasını gönderen öğrencisinin 92 lira 60 kuruşluk faturasını ödemişti.
 

Düzce Üniversitesi’nde eğitim gören Oğulcan Akkır, doğalgaz firmasından cep telefonuna genderilen, ’27 Mart son ödeme tarihli 114 lira 43 kuruşluk doğalgaz faturanız oluşturulmuştur’ mesajını, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın twitter hesabına iliştirip, “Sayın rektör hocam; Biz de mağduruz. Bu seferlik borç olarak bunu ödeseniz, biz de burslar yatınca size geri versek olur mu” yazdı.

rektore-fatura-1

Prof. Dr. Çakar ise “Şimdi gördüm. Hem son ödeme tarihi yarın. Sabah ofise uğrayın” yanıtını verdi.

rektore-fatura-2

Prof. Dr. Çakar, daha sonra öğrencisine faturasının ödendiğini “İşlem tamam” mesajıyla bildirdi. Oğulcan Akkır da “Hocam gerçekten mi, şaka değil de mi Allah sizden razı olsun. Kredilerimiz yatar yatmaz hemen geri vereceğiz” yazarak Rektör Prof. Dr. Çakar’a teşekkür etti.

rektore-fatura-3

REKTÖR MUSTAFA ÜNAL DA TELEFON FATURASI ÖDEMİŞTİ

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ulaşarak cep telefonu faturası borcunu ödemesini rica eden üniversite öğrencisi Baran Elbir’in istediği geri çevirmedi.
Prof. Dr. Ünal, sosyal medya hesabından “Sayın hocam siz bu seferlik ödeseniz bursum yatınca size veririm” mesajıyla 92 lira 60 kuruşluk faturanın ekran görüntüsünü gönderen Elbir’e yine sosyal medya üzerinden, “Tabii ki ama geri ödeme istemiyorum” yanıtını verdi ve ödemeyi yaptı.
TÜRKİYE’DE 181 REKTÖR DAHA VAR

Türkiye’de 118’i devlet, 64 özel toplam 183 üniversite bulunuyor. Bu da 2 ‘öğrencisever’ rektörün dışında Türkiye’de 181 rektör daha olduğu anlamına geliyor.

 

sözcü

İlgili Haberler