REİNA'NIN SAHİBİNDEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

REİNA'NIN SAHİBİNDEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan IŞİD katilinin yakalanması ardından yaptığı açıklamada ilginç noktaya dikkat çekti.

IŞİD'li katilin 39 kişiyi katlettiği Reina'da katliamdan 10 gün önce drone ile havadan keşif yapıldığı ortaya çıktı. Teröristin yakalandığı evde droneler bulunmuştu. İşte reina Patronundan drone ve kapıda görevli polisler açıklaması

İŞLETMENİN ÜZERİNDE DRONE DOLAŞTI EMNİYETE BİLDİRDİK

Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan yeni açıklamalarda bulundu. Sabah'ın haberine göre, Mehmet Koçarslan, bir barmenin "Reina'nın üzerinde saldırıdan 10 gün önce drone dolaştı" dediğini ve bu barmenin ifadesinin alındığını anlattı. Teröristin yakalandığı Esenyurt'taki dairede iki drone bulunmuştu.

YENİDEN AÇMAMIZ LAZIM

İstanbul'da yılbaşı gecesi 39 kişinin öldürüldüğü terör saldırısı nedeniyle kapalı olan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Reina'nın teröre inat yeniden açılması yönünde çok sayıda mesaj aldıklarını söyledi.

PERSONEL İSTEMİYOR

Personelin çalışmak istemediğini ve psikolog desteği aldıklarını ifade eden Mehmet Koçarslan, "İşletme ortağımla, 70'e yakın çalışma arkadaşımı toplayıp karar vereceğiz. Çoğunluk, 'Teröre inat açalım. Kapatırsak teslim oluruz' diyor. Türkiye'nin birliğine, dirliğine dinamit koymaya çalışan alçaklara inat bu mekânların yaşaması lazım" dedi.

SABAH'TA YER ALAN HABER ŞÖYLE SÜRÜYOR

* Suada Clup'teydim. Güvenlik müdürü "Reina'yı tarıyorlar" dedi. O an yaşamın bittiğini düşündüm. Yayımlanan birçok bilgi yanlış ve çarpıtma. ABD bana asla istihbarat vermedi.

4 POLİSİN 3'Ü OLAY ANINDA KAPIDA DEĞİL

* İblis daha önce keşif yapmadı. İçeride 7.5 dakika kaldı. Bir barmen, saldırıdan 10 gün önce "Reina'nın üzerinde bir drone dolaştı" dedi. Emniyet'e bildirdik. İfadesi alındı. Kapıda 4 polis görevliydi. Olay anında 3'ü kapıda yokmuş. O gece Reina'da 22 özel güvenlik çalıştı.

* Personel çalışmak istemiyor. Psikolog desteği alıyorlar. İşletme ortağımla, 70'e yakın çalışma arkadaşımı toplayıp karar vereceğiz. Çoğunluk, "Teröre inat açalım. Kapatırsak teslim oluruz" diyor. Türkiye'nin birliğine, dirliğine dinamit koymaya çalışan alçaklara inat bu mekânların yaşaması lazım.

YABANCILA ASLA SİZİ YANLIZ BIRAKMAYACAĞIZ

* Çok ünlü yabancılar, "Açın, ilk gün orada olacağız. Sizi ve Türkiye'yi asla yalnız bırakmayacağız" diyor. Bu duruş insanlığın teröre yenilmediğinin, yenilmeyeceğinin duruşu.

* Yaralılara ve şehit ailelerine hukuki destek vereceğiz. Hiçbir ailenin bizden maddi talebi olmadı. Şehit aileleri, evlatlarının son anlarını görmek için bizden yardım istiyor. Bunun için çalışıyoruz.

İlgili Haberler