ÖZGECAN'IN ÖLDÜRÜLMESİNDE KORKUNÇ DETAYLAR

ÖZGECAN'IN ÖLDÜRÜLMESİNDE KORKUNÇ DETAYLAR

"Fatih aracının ön tamponuna koyduğum bıçağı alıp bana verdi, ben de o panikle araca girdim. Bu sırada bayandan hala hırıltılı bir ses geliyordu ve yaşıyordu.

Adı açıklanmayan bir vatandaş polisi arayarak Tekke Mahallesi'ndeki sanayi sitesi yakınlarında boş bir arazinin yanındaki su arkında bıçak bulduğunu söyledi.

BİR BIÇAK BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, bıçağın Özegecan Aslan cinayetinde kullanılan ve halen bulunamayan suç aleti olabileceğini değerlendirerek incelenmek üzere emniyete götürdü. 

Ahmet Suphi Altındöken, jandarmadaki ifadesinde olayın ardından bıçağı Tekke Mahallesi'ndeki sanayi sitesi civarında su kanalına attığını belirtmiş ancak, arazinin geniş olması nedeniyle ekipleri suç aleti olan bıçağı bulamamıştı.

55837_30936_16022015230143_4.jpg

HENÜZ HAYATTAYKEN ELLERİNİ KESTİ

Öte yandan bazı medya kuruluşlarında sanığın ifadesinde söylediği ileri sürülen korkunç bir ifade yer aldı. İddialara göre Özgecan'ın katil zanlısı verdiği ifadelerin birinde Özgecan'ın ellerini keserken henüz ölmediğini beyan etti. İşte medyada yer alan o  ifade iddiasının kan donduran bölümü.

160220152300335344919_2.jpg

"TIRNAKLARINA KİMLİĞİNİ BIRAKMIŞSIN ELLERİNİ KES DEDİ"

"Evine giderken minibüsüne binen genç kızı döverek bayılttıktan sonra arkadaşı 25 yaşındaki Fatih Gökçe'nin 'Kızın tırnaklarına kimliğini bırakmış gibisin. Ellerini kes' dediğini iddia eden Suphi Altındöken, "Fatih aracının ön tamponuna koyduğum bıçağı alıp bana verdi, ben de o panikle araca girdim. Bu sırada bayandan hala hırıltılı bir ses geliyordu ve yaşıyordu. İki elini de bileklerinden kestim. Babamın evinin alt katındaki kullanılmayan tuvaletin klozetinin içine sakladım. Elindeki kitapları da yaktım" dedi.

SOĞUKKANLI KATİL

Kaynak:Haber Kaynağı