O POLİSLER SORGUDAN ÇIKINCA BU SLOGANI ATTILAR

O POLİSLER SORGUDAN ÇIKINCA BU SLOGANI ATTILAR

3 Cumhuriyet Savcısı tarafından sabahlara kadar süren sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen polisler sloganlar attılar

"Yasadışı dinleme" iddialarına ilişkin İstanbul merkezli olarak 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan ve savcılık sorgusu emniyette tamamlanan bir grup polis, adliyeye götürüldü.

SORGULAMA SABAHA KADAR SÜRDÜ

3 Cumhuriyet Savcısı sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifade alma işlemini tamamladı. Savcılık sorgusunun ardından da mahkemeye sevk kararı verilen şüpheli polisler, saat 07.00'da emniyetten çıkartılarak, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolüne götürüldü.

ALLAH VAR GAM YOK

Sağlık kontrolünde polislerden birisi hastaneye girerken “Allah var, gam yok” derken bir diğer polis de, “Acemler yazıyor. Uşakları da oynuyor işte” diye konuştu.

Bir polis ise, "Allah bu zulmün hesabını soracak. Tamamen hukuksuz bir operasyon. Siyasi nedenlerle” şeklinde konuştu. Sağlık kontrolünün ardında şüpheliler saat 08.15'te Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı