NÜKLEER SAVAŞI UZAYLILAR MI ENGELLEDİ?

NÜKLEER SAVAŞI UZAYLILAR MI ENGELLEDİ?

Eski astronota göre ABD ve Rusya arasındaki soğuk savaşın sıcak savaşa dönüşmemesini uzaylılar sağladı.

Uzaylıların konu alındığı binlerce film ve belgesel vardır. Hatta bazı insanlar bu yaratıklar tarafından kaçırıldıklarını, üzerlerinde deneyler yapıldığını ve hatta tecavüze uğradıklarını iddia ederler. Bu varlıkların iyi ya da kötü olması bir kenara, var olup olmadıkları bile günümüzde bilinmemektedir.

BİRÇOK KEZ UZAYLILARLA KARŞILAŞTI

Eski NASA astronotu olan ve Ay'a ayak basan 6. insan olarak tarihe geçen Edgar Mitchell, Mirror'a sıradışı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda birçok meslektaşının uzaylılarla karşılaştığını ve hatta ABD ile Rusya arasında başlayacak bir nükleer savaşı uzaylıların engellediğini belirtti. Sözlerinde uzaylılardan "barışsever" olarak bahseden Edgar Mitchell, bu varlıkların çoğu füzeyi ve hava aracını alıkoyarak barışa katkıda bulunduklarını iddia etti.

50-years-of-nasa-spacewalks.jpg

(Edgar Mitchell Ay görevinde.)

Bu konularda başka yetkilileri de örnek olarak gösteren Edgar Mitchell, ayrıca New Mexico Çölü'nde bulunan White Sands Proving Ground üssünde ABD tarafından gerçekleştirilen dünyanın ilk nükleer bomba denemesinin de uzaylılar tarafından engellendiğini iddia etti.

AMERİKAN HAVA ARAÇLARLARINI VURUYORLAR

İddialarında Pasifik kıyısında görev yapan hava araçlarının sık sık uzaylı hava araçları tarafından vurulduğunu da belirten Edgar Mitchell, bu araçların savaş için özel olarak kullanılacağını ve uzaylıların bu yüzden özellikle bu araçları hedef aldıklarını belirtti.

7lkvouwaws8k5dligxct1qp7be4.png

Edgar Mitchell'ın bu açıklamaları karşısında Daily Mirror'a konuşan eski Savunma Bakanlığı UFO araştırmacısı  Nick Pope, eski astronotun saygıdeğer biri olduğunu ancak anlattığı olayların kendi deneyimlediği şeyler olmadığını belirtti.

EDGAR MITCHELL YAPTIĞI AÇIKLAMALARDA KENDİNEN EMİN

Çeşitli görevlerde bulunmuş eski astronot ve pilotların da bu tarz açıklamaları olmuştu. Hatta içlerinden bir tanesi açıklamalarından sonra "o gün ilaçlarımı almamıştım bu yüzden bu tarz şeyler anlattım, üzgünüm fakat açıklamalarımın gerçekle alakası yoktur" şeklinde özür dilemişti. 

 

white-sands-national-monument-in-new-mexico.jpg

SON SÖZÜ NASA SÖYLEYECEK

Bu tarz olayların olamayacağına inanmak tabi ki doğal birşey fakat NASA'nın açıkladığına göre sadece bizim galaksimizde 2.000'den fazla yaşam içerebilecek potansiyele sahip olan gezegen olduğu düşünülünce, hayal gücüne kalan tek iş bu varlıkların kullandığı teknolojinin seviyesini anlamak oluyor.

Kaynak Webtekno