NTV'den skandal bir yayın daha!

NTV'den skandal bir yayın daha!

NTV muhabiri Borayhan Gülcü, canlı yayınında eylemcilerin "alkol duvarını aştığını, ayakta güçlükle durduklarını" söyledi sosyal medya karıştı.

Taksim'de Gezi Parkı'nda başlayan ve dalga dalga tüm Türkiye'ye yayılan eylemlerinin en yoğun yaşandığı ve polisin en sert tepki gösterdiği yerlerden biri de Başkent Ankara.

Polisin sert müdahalesinin yaşandığı Ankara'da, NTV muhabirinin sözleri de tepki çekti.

ALKOL DUVARI AŞILDI

NTV muhabiri Borayhan Gülcü, canlı yayınında eylemcilere ilişkin şu sözleri kullandı: "Sabah saatlerinden bu yana alkol tüketimi göze çarpıyordu. Alkol duvarı aşılmış durumda. Buradaki göstericilerin çoğu ayakta durmakta, konuşmakta zorlanıyorlar. Şu anda etrafa zarar vermeye başladılar"

TEPE İSMİ "HATA ETTİK" DEMİŞTİ AMA

Gezi Parkı eylemlerinin ilk günlerinde suskunluğu yüzünden sert tepkilerle karşılaşan ve Doğuş Holding protesto edilince hem protestolara ekranlarında yer veren hem de tepe ismi Cem Aydın'ın "hata ettik, böyle davranmamalıydık" dediği NTV'nin bu yayını sosyal medyayı da karıştırdı.

GÜLCÜ ÖZÜR DİLEDİ AMA...

NTV muhabiri Borayhan Gülcü, bu sözlerinin yoğun tepki görmesiyle birlikte bir sonraki haber bülteninde şunları söyledi:

"Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum: Sabah saatlerinden bu yana alkol tüketimi göze çarpıyordu. Alkol duvarı aşılmış durumda sözleri çevremdeki 5 kişiye ait gözlemlerdi. Kastımı aşan sözlerdi"