NİHAT ÖZDEMİR MEHMET CENGİZ KARDEŞLİĞİ

NİHAT ÖZDEMİR MEHMET CENGİZ KARDEŞLİĞİ

Fenerbahce ASBAŞKANlığını bıraktıktan sonra, Barajlar, Santraller, 26 Milyar € öz finansmanlı İstanbul 3. Havalimanı dahil Havalimanları, otoyollar gibi ihaleleri biirbiri ardısıra alan LIMAK - Nihat ÖZDEMİR medya'ya da el attı.. Son yılların Yükselen yıl

NİHAT ÖZDEMİR MEHMET CENGİZ KARDEŞLİĞİ

Fenerbahce ASBAŞKANlığını bıraktıktan sonra, Barajlar, Santraller, 26 Milyar € öz finansmanlı İstanbul 3. Havalimanı dahil Havalimanları, otoyollar gibi ihaleleri biirbiri ardısıra alan LIMAK - Nihat ÖZDEMİR medya'ya da el attı.. Son yılların Yükselen yıldızı Cengiz İnşaatla beraber AKŞAM ve SKYTURK u satın aldı...

TMSF’nin el koyduğu SKY Türk 360 televizyon kanalı, Alem FM Akşam Gazetesi’ni Kolin-Limak-Cengiz ortaklığı satın aldı. Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz’in Hürriyet’e yaptığı açıklamaya göre Kolin-Limak ve Cengiz ortaklığı Akşam Gazetesi, Skyturk 360 ve Alem FM’i 60 milyon dolara üç eşit ortak olarak satın aldı.

MEDYA HİKAYESİ YENİ DEĞİL

Bilindiği gibi LIMAK, Nihat ÖZDEMİR 'in şirketi. 
Fenerbahce ASBAŞKANlığını bıraktıktan sonra, Barajlar, Santraller, 26 Milyar € öz finansmanlı İstanbul 3. Havalimanı dahil Havalimanları, otoyollar gibi ihaleleri biirbiri ardısıra alan LIMAK, bu atağıyla MNG ve DOĞUŞ Grubunun ardından Fenerbahçe'den Medya'ya el atan üçüncü AĞIR TOP oldu.


Aslında Fenerbahçeliler, Nihat ÖZDEMİR'in 2 yıl önce CAS davasını geri çekerken Fenerbahçe'nin değil kendi menfaatlerini önde tutarak yaptığına inanıyorlar.

Keza DOĞUŞ Grubunun da televizyonlar ve gazetelerinde Fenerbahçe menfaatlerini savunmaması Ferit Şahenk konusunda tereddütler oluşturuyor taraftarın kafasında.

Yine MNG nin Televizyonlarında da Fenerbahçe'nin kayırıldığı ya da öne çıkarıldığı görülmüyor.

Sonuçta Fenerbahçe li ama Fenerbahçeyi tutmayan MEDYA önümüzdeki günlerde gündemi biraz daha meşgul edecek görünmekte..

Gelin biraz da  geçtiğimiz günlerde yer verdiğimiz CENGİZ İNŞAAT 'a daha yakından bakalım :
 
Son yıllarda aldığı ihalelerle ve silinen vergi borçlarıyla gündeme gelen Cengiz Holding yine şaşırtmadı. Ekonomi çevrelerinde bir İnşaat Şirketi’nden holdinge hızlı dönüşümüyle dikkat çeken Cengiz Holding iktidarla yakın ilişkileriyle de anılıyor.
 
KİM BU CENGİZ İNŞAAT?
Kısa bir süre önce yayınladığımız haberimizde sormuştuk; “Kim bu Cengiz İnşaat?” diye. 3. Boğaz Köprüsü ihalesini de alan, Başbakan’ın Rize’den hemşerilerinin sahibi olduğu Cengiz Holding’in ihaleleri daha çok konuşulacak gibi görünüyor.
 
İlgili haberimiz için tıklayın.