NİHAT DOĞAN KOVULDU

NİHAT DOĞAN KOVULDU

Nihat Doğan gibi sık sık iktidar sever mesaj ve açıklamaları ile dikkatleri çeken Acun Ilıcalı, para kaybetmeyi ve reytingden olmayı göze alamayıp yandaşını kovmak zorunda kaldı.

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tweetleri tepki çeken Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarıldı. Acun Ilıcalı, Doğan'ı adaya götürmüyor. Sosyal medya'da sürekli iktidara yaranma mesajları ile gündemde kalma çabası içerisinde olan Seda Sayan'ın eski sevgilisi ve arabeskçi Nihat Doğan, tecavüzün ardından katledilerek, yakılan Özgecan'ı ima etmesinin ardından bardağı taşırmıştı. Toplumunda sabrını taşıran Nihat Doğan'a bir büyük tepkide tek para kazanma kaynağı olan Acun'dan geldi. Fikren Nihat Doğan ile aynı fikirde olan Acun, Doğan'a karşı başlatılan yoğun kampanyanın ardından para kaybedeceğini anlayınca, Nihat Doğan'ı kovmak zorunda kaldı.

PARA SEVDASI İKTİDAR SEVDASININ ÖNÜNE GEÇTİ

Arabeskçi Nihat Doğan’ın attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklindeki tweeti tepki çekti. Bu gelişme üzerine tıpkı Nihat Doğan gibi sık sık iktidar sever mesaj ve açıklamaları ile dikkatleri çeken Acun Ilıcalı, para kaybetmeyi ve reytingden olmayı göze alamayıp yandaşını kovmak zorunda kaldı.

TWEETLERİ SİLDİ AMA ÇOK GEÇ KALDI

Doğan, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanarak Türkiye'den özür diledi.

"Canilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diyen Doğan, tüm Türkiye'den özür dilediğini belirtti. Programda bulunanların "Attığınız tweet sonrası Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosundan çıkarıldığınız söyleniyor" demesi üzerine Doğan 'Survivor umrumda değil Survivor ile Nihat Doğan olmadım" yanıtını verdi.

CANLI YAYINDA AĞLADI AMA KİMSE İNANMADI

Kaynak:Haber Kaynağı