Nicolas Cage, 26 yaşındaki beşinci karısı Riko Shibata ile el ele

Nicolas Cage, 26 yaşındaki beşinci karısı Riko Shibata ile el ele

57 yaşındaki Nicolas Cage, 26 yaşındaki beşinci karısı Riko Shibata ile Pig'in Los Angeles galasında el ele tutuşuyor.

Nicolas Cage ve beşinci eşi Riko Shibata, Salı gecesi Pig'in Los Angeles galasında karı koca olarak resmi kırmızı halı çıkışlarını yaptılar.

57 yaşındaki eksantrik büyükbaba , 2020'de Japonya'da tanıştığı eşinden 31 yaş büyük.

Yeni evliler FaceTime üzerinde nişanlandı. 16 Şubat'ta samimi bir törenle evlendi.

Riko, 1995'te doğdu - aynı yıl, Nic'in ona en iyi erkek oyuncu Akademi Ödülü'nü kazandıran Leaving Las Vegas filmi yayınlandı.

Shibata kendine özgü kırmızı dudağını salladı ve bol siyah askılı bir elbisenin üzerine ışıltılı siyah bir şalla göz kamaştırdı.

Beş kez Oscar ödüllü film yapımcısı Francis Ford Coppola'nın yeğeni olan Cage, beyaz düğmeli ve parlak elbise ayakkabılarının üzerinde gri bir takım elbise içinde zarif görünüyordu.

Saç parçaları taktığı bilinen Long Beach yerlisi, kravatını Tanrı vergisi bebek mavileriyle eşleştirdi.

Riko, Nicolas'ın Snake Eyes oyuncu arkadaşı Christina Fulton ile olan ilişkisinden üvey oğlu Weston Cage Coppola'dan dört yaş küçük.

Shibata ayrıca Cage'in 2016'da sona eren eski kokteyl garsonu Alice Kim ile 11 yıllık üçüncü evliliğinden 15 yaşındaki Kal-El'in üvey annesidir.

Yeminli Sözlerin Tarihi sunucusu daha önce Patricia Arquette (1995-2001), Lisa Marie Presley (2002) ve Erika Koike (2019) ile evliydi.

Nicolas, bu Cuma ABD'de ve 20 Ağustos'ta İngiltere'de vizyona girecek olan Oregon'da geçen dram-gerilim filminde şefliğe dönüşen trüf toplayıcı Rob'un yapımcılığını ve başrolünü üstlendi.

Michael Sarnoski'nin ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi Rotten Tomatoes'da şimdiden etkileyici bir %96 eleştirmen onayı (27 inceleme üzerinden) elde etti .

Batı Los Angeles'taki Nuart Tiyatrosu'na güvenli bir şekilde girdikten sonra Cage, yönetmeni, yapımcısı Vanessa Block'un yanı sıra oyuncu arkadaşları Alex Wolff ve Adam Arkin ile birlikte seyirciyle konuştu.

Domuz'da Amir'i oynayan 23 yaşındaki Kalıtsal mezun, Raising Arizona mezunuyla yeniden bir araya geleceği için çok heyecanlıydı ve ona kırmızı halıda büyük bir ayı kucaklaması verdi.

Filmde ayrıca Nina Belforte, Gretchen Corbett, Julia Bray, Darius Pierce ve Elijah Ungvary yer alıyor.

Haber Kaynağı: Daily Mail