Muhtar beylik tabancasını çekip otomobili durdurdu

Muhtar beylik tabancasını çekip otomobili durdurdu

Yörede oturanlarla yoldan geçmekte olan sürücüler arasındaki gerginliği jandarma önledi. Kaymakam söz verince grup yolu açtı.

Aydın'da 2 kişinin yaralandığı trafik kazası ardından toplanan bir grup, Aydın-İzmir Karayolunu kazalara karşı önlem alınmadığını öne sürerek trafiğe kapattı. Yörede oturanlarla yoldan geçmekte olan sürücüler arasındaki gerginliği jandarma önledi. Kaymakam söz verince grup yolu açtı.
 

Aydın'ın Germencik ilçesinde bir grup aynı bölgede sürekli kaza olmasına tepki gösterip Aydın-İzmir Karayolunu trafiğe kapattı. Kaza, Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan Neşetiye Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. 22 yaşındaki Fetri Çelik, yönetimindeki motosiklet ile yolun karşı tarafına geçmeye çalışırken, o sırada İzmir'den Aydın yönüne giden 47 yaşındaki Tamer Köteli yönetimindeki 09 EJ 119 plakalı Otomobil ile çarpıştı.
 
BEYLİK TABANCASINI ÇEKİP, OTOMOBİLİ DURDURDU


Kaza sonrası iki kardeş de yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.İki kardeşe çarpan otomobilin sürücüsü Tamer Köten kazadan sonra kaçmaya çalıştı. Bu sırada olayı gören mahalle muhtarı İkram Gelmez peşinden koştuğu otomobilin önüne geçti ve beylik tabancasını çekerek otomobili durdurdu. Kısa sürede gelen Jandarma ekipleri sürücüyü öfkeli grubun elinde aldı. Sürücü gözaltına alınırken otomobil ise kaza yerinden çekildi.

İlgili Haberler