Muharrem İnce 'den   Genel Başkanlık açıklaması

Muharrem İnce 'den Genel Başkanlık açıklaması

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce 2. kez CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu çok konuşulacak bir açıklama ile duyurdu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce daha önce kaybettiği yarışın ardından bir kez daha CHP'ye Genel başkan olmak için adaylığını açıkladı.

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

Muharrem İnce, "Önümüzdeki seçimler köprüden önceki son çıkıştır. Türkiye 2019'da yanlış bir yola girdiğinde başımıza gelecek olanları görmek için müneccim olmaya gerek yoktur' dedi.

36. GENEL KURULDA 2. KEZ ADAY OLACAK

Genel başkan adaylığını açıklayan İnce'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

AKP tarafından beslenip büyütülen FETÖ'cülerin darbe girişimi ve sonra OHAL, tek adam yönetimine giden yolun açılması Türkiye'yi rotasından çıkarmıştır. 143 yıllık kazanımlarımızı sıfırlamak üzereyiz. AKP hükümetinin yanlış politikalarıyla büyük bedelleri ödedik ve hâlâ ödüyoruz.

Yalan rakamlarla halkımızın gerçekle bağı koparılmak isteniyor. Türkiye içeriden ve dışarıdan büyük tehditlerle karşı karşıya. Ülkemizin bugün bir beka sorununun olması kendiliğinden olmamıştır. Geçmişte yapılan yanlış seçimler sonucu Türkiye'nin dört tarafı sorunlarla dolmuştur. 
ÜLKEYİ BU HALE GETİRENLER  KURTARAMAZLAR

Ülkeyi bu hale getirenler ülkeyi kurtaramazlar.
Önümüzdeki seçimler köprüden önceki son çıkıştır. Türkiye 2019'da yanlış bir yola girdiğinde başımıza gelecek olanları görmek için müneccim olmaya gerek yoktur. Türkiye'nin Cumhuriyetçileri kendilerini nasıl tanımlarsa tanımlasınlar; Kürt ya da Türk Alevi ya da Sünni, sağcı ya da solcu ortak kaderi paylaşacaktır. Hiçbirimizin bu süreçte hata yapma hakkı yoktur. 
ATACAĞIMIZ HER ADIM

Atacağımız her adım bu büyük tehlikeyi ortadan kaldırmaya yönelik olmalıdır.
CHP'lilerin herkesten daha bilinçli, daha cesur olma zorunluluğu vardır.
MUHARREM İNCE KİMDİR
Muharrem İnce nereli? CHP Genel Başkanllığı’na aday olduğunu açıklayan siyaetçi Muharrem İnce’nin hayatı ve hakkında merak edilenler…

MUHARREM İNCE KİMDİR?

Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'de Zekiye – Şerif İnce çiftinin çocukları olarak Yalova'nın Elmalık köyünde dünyaya geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne, Cumhuriyet Halkp Partisi‘nden 22. dönemde Yalova milletvekili olarak seçilmiş ve içinde bulunduğumuz 23. dönemde de milletvekililiği görevine devam etmektedir.

FİZİK KİMYA ÖĞRETMENİ

İlk ve orta öğrenimini Yalova'da bitiren İnce, lisans eğitimini Bursa – Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. Fizik öğretmeni ve okul müdürü olarak olarak birden fazla lisede görev almasının yanı sıra özel dershanelerde de eğitmenlik görevi yaptı. Bir süre Yalovaspor‘un basın sözcüğü görevinde bulunan İnce, Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı görevinde de bulundu.

2002 YILINDA MECLİSE GİRDİ

2002 genel seçimlerinde CHP Yalova milletvekili olarak TBMM‘ne girdi. 2007 genel seçimlerinde de partisi tarafından aday gösterildi ve seçim sonucunda meclisteki yerini korudu. TBMM'de 25 Aralık 2009 tarihinde yaptığı Adalet ve Kalkınma Partisi Hükümetinin çalışmalarını 10 dakikada özetlediği konuşma internette paylaşılma rekorları kırdı, bir çok gazete ve derginin internet sitesinde yüzbini aşkın yorum aldı. 13 Haz 2011 tarihinde yapılan Türkiye milletvekili seçimlerinde tekrar Yalova CHP milletvekili seçildi. bu 24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Türk Grubu Üyesi oldu.

EVLİ VE BİR ÇOCUKLU

Ülkü İnce ile Evli ve Salih Arda İnce adında bir oğlu olan Muharrem İnce, hâlen TBMM'deki milletvekilliği görevine devam etmekte aynı zamanda da CHP Grup Başkan vekilliği görevini yürütmektedir. 2012 yılında “Buyurun Sayın İnce” adlı bir kitap yazmıştır. Ülkü İnce ile evli ve Salih Arda İnce adında bir oğlu vardır. Babası Şerif İnce 27 Mart 2016 tarihinde ölmüştür
    

İlgili Haberler