MÜFTÜDEN SKANDAL BEBEK TECAVÜZÜ SÖZLERİ

MÜFTÜDEN SKANDAL BEBEK TECAVÜZÜ SÖZLERİ

7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır"

Samsun İl Müftüsü, Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk burada yaptığı konuşmada, "18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır" ifadelerini kullandı. Samsun İl Müftüsü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle gerçekleştirdiği konuşmada inanılmaz bir beyanda bulundu.

ZİKZAĞI OLMAYAN GENÇ

"Hazreti Peygamber zikzağı olmayan genci çok severdi. Telafisi mümkün olan hatalar var, telafisi mümkün olmayan hatalar var" diye konuşan Müftü Öztürk, "Hepimiz İslam’ın hizmetkarlarıyız. Hür nesil istiyoruz. Cemaatine, hocasına, vakfına değil, Allah’a bağlı nesil istiyoruz. Tevhit aracısız kulluktur. İslam sürekli aklı kullanmayı tavsiye eder. İradesini güçlendirir, onu bir şahsiyet olarak görmek ister" diye konuştu. Müftünün bu öğüdü ile ne demek istediği hanghi cemaat ve vakifları kastettiği çok net görünmemekle birlikte mesajın ne olduğu anlaşılıyor.

DAHA ÖNCE DE "KADINLI-ERKEKLİ HORON" HARAM DEMİŞTİ

Skandal açıklamanın sahibi müftü Öztürk, daha önce yaptığı açıklamada, "Bunu söylemek benim görevim. Sizi uyarmazsam bana da hesabını Allah sorar. Yanınızdaki kardeşiniz bile olsa kadınlı- erkekli el ele tutuşup horon oynayamazsınız. Kadınların kendi aralarında horon oynamalarının İslam’a göre hiçbir sakıncası yoktur.

KENDİLERİ OYNAR KENDİLERİ İZLERLER

Kendi aralarında oynarlar, kendileri izlerler. Samsun Müftüsü olarak ben bile izleyemem kadınların o horonunu. Siz hiç izleyemezsiniz. Demek ki kadın oynayacak kadınlar izleyecek. Erkek oynayacak, kadın- erkek izleyecek. Kadın erkek karışık şekilde oyun oynamak İslam’a göre haramdır ve hesabı vardır. Türküler de müstehcen olmayacak" demişti.

Kaynak:Haber Kaynağı