Milli Gazete bu kez çocukları sansürledi

Milli Gazete bu kez çocukları sansürledi

Belediyelerin Ramazan etkinliklerindeki görüntülere tepki gösteren Milli Gazete: Bari bu yıl yaşanmasın dedi kız çocuklarını blurladı

Daha önce kadın heykelini, kadın güreşçinin kolunu mozaikleyerek sansürleyen Milli Gazete, bugün birinci sayfasından 'İşte Ramazan eğlencelerinden bir kesit' başlıklı haberin fotoğraflarındaki kız çocuklarını da blurladı.

Deneme

"BENZER GÖRÜNTÜLER BU YIL YAŞANMASIN"

Deneme






















Gazete, Ramazan etkinlikleri kapsamında verilen konserlerde kol kola halaylar çekildiğine işaret edip, 'Bu resim geçtiğimiz yıl Ramazan ayında İstanbul'da çekildi. Pop şarkıcısının sahne aldığı programda horonlar tepildi. Program sonunda ise belediye yetkilileri, şarkıcıya teşekkür edip çiçek hediye etti. Benzeri görüntüler bari bu yıl yaşanmasın..' ifadelerini kullandı.

ÇOCUK BACAKLARINI MOZAİKLEDİLER

Milli Gazete, ödül alan pop şarkıcısının açıkta kalan omuz kısımlarını bulurlarken, halay çeken kızların da bacaklarını blurlayarak yayınladı.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI

Milli Gazete yazı işleri daha önce de benzer işlere imza atmıştı. 

Gazete 2012 Ocak ayında Edirne'deki "Özgür ve Çağdaş Kadın"heykelini  çıplak olmamasına rağmen mozaikleyerek sansürlemiş ve manşetine taşımıştı.

Deneme

Mayıs 2012'de ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine damga vuran Kadın-erkek güreşihaberinde kadın güreşçinin kol ve bacaklarına mozaik uygulayarak sansürlemişlerdi. 

Deneme