Milletvekili Oğlunun Düğününde Dolarlar Havada Uçuştu

Milletvekili Oğlunun Düğününde Dolarlar Havada Uçuştu

Mardin'in Midyat İlçesi'nde DP eski Milletvekili Veysi Şahin'in oğlu Sinan Şahin ile Burcu Ballı evlendi.

Mardin'in Midyat İlçesi'nde DP eski Milletvekili Veysi Şahin'in oğlu Sinan Şahin ile Burcu Ballı evlendi. Düğünde, davetliler gelin ve damadı dolar yağmuruna tuttu.
 
DP'den 21'inci dönem Mardin Milletvekili olan işadamı Veysi Şahin'in oğlu Sinan Şahin Midyat İlçesi'nde Matiat Otel'de yapılan düğünde, hayatını Burcu Ballı ile birleştirdi. Düğüne AK Parti Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Rize Milletvekili Hasan Karalı, Erzincan Milletvekili Sabahattin Karakelle, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Mardin İl Emniyet Müdürü Derviş Kara ve Mardin İl Jandarma Komutanı Albay Vural Erol'un yanı sıra yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
 
Şahin ve Ballı ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğünde Bülent Serttaş, söylediği Türkçe ve Kürtçe şarkı ve türkülerle konukları coşturdu. Halayların çekildiği gecede davetliler gelinle damadın başına dolar yağdırdı.
 
Eski Milletvekili Veysi Şahin, davetlilere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Şahin, "Cenab-ı Allah herkese evladını evlendirme mutluluğu tattırsın. Bizim çok mutlu olduğumuz bugünde çok değerli aile büyüklerimiz ve birbirinden değerli davetlilerimizi ağırlamak bizleri onurlandırdı. Düğünümüze ayrı bir mutluluk kattılar. Ben oğlum ile gelinime bundan sonraki hayatlarında Bir Ömür Boyu mutluluk diliyorum" dedi.