MİCROSOFT SURFACE PRO 3 TABLETTE SON NOKTA

MİCROSOFT SURFACE PRO 3 TABLETTE SON NOKTA

Microsoft yeni 12 inçlik tabletini New York'ta düzenlediği etkinlikle tanıttı.

Microsoft firmasının New York etkinliğinde tanıttığı yeni nesil Surface tableti büyük ilgi gördü. Herkesin merakla beklediği Microsoft karşımıza Surface Pro 3 tableti ile karşımıza çıktı.

Sözlerine iPad sahiplerinin %96'sının yanında bir de laptop taşıdığını dile getirerek başlayan Panos Panay, Surface Pro 3'ün geniş ekranlı olabileceğinin sinyalini etkinlik başında verdi. P.Panay bu sözlerinin ardından 12 inç boyutundaki Microsoft Surface Pro 3 ile karşımıza çıktı.

Tam 12 inç büyüklüğünde

Surface Pro 3; 12 inç büyüklüğünde 2160x1440 çözünürlüğünde 3x2 oranlı bir ekrana, Intel i3/i5/i7 işlemciye, USB 3.0 girişe ve 800 gram ağırlığa sahip. Microsoft, Surface Pro 3'ün ailenin bir önceki tableti Surface Pro 2'den daha hızlı olduğunu ve gelişmiş seçenekler ile geldiğini dile getiriyor.

Gelişmiş Ofis ve Photoshop deneyimi sunuyor

Microsoft bu tabletinde gelişmiş Photoshop deneyimi ve yeni geliştirdiği kalem sayesinde üst düzey bir ofis kullanımı sunmayı hedefliyor. Microsoft Surface Pro 3'ün fiyatı 799 Dolar olarak belirlendi. Tabii bu Intel i3 işlemcili fiyatı eğer tabletin özelliklerini geliştirmek istiyorsanız daha fazla ücret ödemeniz gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı