MHP Manisa'da yeni deprem

MHP Manisa'da yeni deprem

MHP'nin yurt genelinde süren istifa ve disiplin yangınına Manisa'dan 12 yönetici ve meclis üyesi daha eklendi.

MHP teşkilatında Meral Akşener depremi dinmek bilmiyor. Günlerdir süren toplu istifalara Manisa İl teşkilatıda eklendi.

MERKEZ İSTİFA EDECEKLERİ DİSİPLİNE VERİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığı, aralarında ilçe başkanı ve meclis üyelerinin de bulunduğu 12 kişiyi disiplin kuruluna sevk etti. MHP'den yapılan açıklamada, "Sabrın ve tahammülün bittiği noktada yapılması gerekenler hasıl oldu" denildi. Disipline sevk edilen isimler arasında MHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Sayar ve Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan da bulunuyor.

GENEL MERKEZİN SABRI TÜKENMİŞ

MHP'den yapılan açıklamada yapılan yazılı açıklamada, yönetimde uzlaşmacı ve bütünleştirici bir yaklaşım benimsendiği ancak "Sabrın ve tahammülün bittiği noktada yapılması gerekenler hasıl oldu" denildi.

TURGUTLU MHP KARIŞTI

Açıklamada, parti tüzüğüyle bağdaşmayan eylemlerde bulunduğu gerekçesiyle MHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Sayar, Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, Turgutlu İlçe Başkan Yardımcısı Çağlar Koç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri disipline sevedildi. 

AKHİSAR'A DA SIÇRADI

Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Halil Aktaş, Leyla  Dedeoğlu Özkan ve Arif Oruntaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, Gördes Eski Kadın Kolları Başkanı Fatma Kurt, eski Gördes Belediye Başkanı İbrahim Emre ile eski Gördes İlçe Başkanları Uygar Yabaş ve Hüseyin Altuntaş'ın kesin ihraç istemiyle partinin il disiplin kuruluna sevk edildiği kaydedildi.

İlgili Haberler