MEVLÜT ERDİNÇ İÇİN REKABET KIZIŞIYOR

MEVLÜT ERDİNÇ İÇİN REKABET KIZIŞIYOR

Yabancı kontenjan sorununu kaliteli yerli transferlerle aşmak isteyen Fenerbahçe kulübünün temsilcileri Mevlüt Erdinç için Fransa'ya gitti.

F.BAHÇE’de Mevlüt Erdinç seferberliği bugün itibariyle start alıyor. Menajer Hasan Çetinkaya, St. Etienne’de oynayan milli golcünün kiralanması için Fransa’ya uçacak. Başarılı golcüyü kiralık olarak isteyen sarı lacivertliler, satın alma opsiyonuyla birlikte yapacağı teklifi St. Etienne’e sunacak. Mevlüt’ün de sarı lacivertli kulübe sıcak baktığı ifade edilirken, transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor.

‘Yerli golcü’ büyük avantaj

Fenerbahçe, Mevlüt transferi ile geçen sezon yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşadığı forvette elini güçlendirecek. Kulübede yerli golcüsü olmadığı için sıkıntı yaşayan sarı lacivertliler, Alper’i hücum hattının sol kanadında kullanmıştı. Afrika Kupası da 2015’te yapılacağı için 3 Afrikalı golcüsünden 1 ay ayrı kalacak olan Fenerbahçe’nin, bu transfer ile ilgili girişimleri olumlu sonlandırması yüksek ihtimal...

MANCINI DE iSTiYOR

SARI lacivertli kulübün ezeli rakibi Galatasaray'da, Fransa’nın Saint Etinne takımında forma giyen milli golcü Mevlüt Erdinç’i istiyor. Özellikle sarı kırmızılıların İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini’nin, yerli bir golcü olması nedeniyle Mevlüt Erdinç’i takımında görmeyi arzuladığı biliniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı