Meteorolojiden ' Kar ' uyarısı

Meteorolojiden ' Kar ' uyarısı

Meteoroloji genel müdürlüğü başta İstanbul ve Marmara bölgesi olmak üzere tüm yurdu kar yağışlı ve soğuk hava konusunda uyardı.

Meteroroloji'den haftanın son günü yağış ve soğuk hava uyarısı geldi. Yapılan tahminlere göre başta İstanbul olmak üzere Türkiye kar yağışlı ve soğuk bir haftaya başlayacak. Soğuk hava batıdan Türkiye'ye geleceği için Trakya, istanbul ve Marmara'nın tamamı ilk etkilenen bölge olacak. İşte ayrıntılar

HAFTAYA İSTANBUL'DA KAR VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Marmara Bölgesi'nde ve İstanbul'da, yağışlı havanın etkisiyle batı bölgesinden başlayarak hissedilir derecede azalacak.

4-6 ARALIK ARASI KRİTİK

Açıklanan haftalık hava tahmin raporlarına göre ise İstanbul'da hafta sonu güneşli havanın yaşanacağı tahmin ediliyor. Ancak 4 Aralık Pazartesi günü itibariyle İstanbul, yağışlı havanın etkisine girecek. 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul'un doğu bölgelerinde karla karışık yağmur bekleniyor.

SERT DÜŞÜŞ 

Meteoroloji haritasındaki dikkat çeken önemli bilgi ise 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul'un doğu bölgelerinde karla karışık yağmur beklenmesi. Gelecek hafta çarşamba günü hava sıcaklığının İstanbul'da, 7 ila 10 derece arasında olması bekleniyor.

SÜRÜCÜLER 6 ARALIK GÜNÜNE HAZIRLIKLI OLUN

Kış mevsiminin gelmesiyle yurt genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı havanın, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 7 Aralık perşembe gününden itibaren tekrar etkisini göstermesi bekleniyor.

7-056.jpg

İlgili Haberler