MENDERES TÜREL'DEN SÜMEYYE ERDOĞAN UYANIKLIĞI

MENDERES TÜREL'DEN SÜMEYYE ERDOĞAN UYANIKLIĞI

Erdoğan Antalya'da AKP Başarısına büyük önem veriyor. Bu nedenle her türlü açılış gösterilerinde Antalya önde gidiyor.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, yaklaşan seçimler nedeni ile Babası Recep Tayyip erdoğan'ın AKP Başarısı için özel önem verdiği Antalya'ya engelli atolyesi açmaya koştu.

MENDERES TÜREL'İN SON CİNLİĞİ

Dün İlçe Seçim Kurulu Tarafından seçim sovu engellenen Menderes Türel'in seçim zamanına yetiştirdiği açılışlardan birini Sümeyye Erdoğan'a açtırarak seçim yasaklarının arkasına dolaşmış oldu. Sümeyye Erdoğan ise gazetecilere sarılıp ellerini tuttuğu engelliler ile bol bol poz verdi. Akşam haberlerine yetişmesi için alınan görüntüler seçime 1 gün kala Antalya'da AKP'nin başarısı için devlet televizyonuna ve diğer AKP'ye yakın medyay gönderildi. AKP en büyük önemi Antalya'da CHP yi geride bırakmak için harcıyor. Yerel kaynaklar Antalya'da AKP'nin ayırdığı seçim bütçesinin dudak uçaklatacak miktarda olduğu yorumlarını yapıyorlar.

Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait engelli rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Merkezin atölyelerinde engellilerle ilgilenen Sümeyye Erdoğan, atölyesi değiştiği için gözyaşlarını tutamayan 32 yaşındaki engelli Ayşe Özkan'ı teselli etti.

EŞLER KARŞILAYIP REFAKAT ETTİLER

Sümeyye Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği'nin şube açılışı için bulunduğu Antalya'da Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Engelli Yakınları Sosyal Tesis ve Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti. Sümeyye Erdoğan'a, Antalya Valisi Muammer Türker'in eşi Filiz Türker, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Başkanı Lütfi Elvan'ın eşi Zeliha Elvan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel eşlik etti.

ATOLYESİ DEĞİŞEN ENGELLİ AĞLADI

Merkezde eğitim gören çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Sümeyye Erdoğan, yetkilerden kampüsle ilgili bilgi aldı. Bilgilendirmenin ardından sınıfları ve atölyeleri gezen Erdoğan, burada engellilerle tek tek ilgilendi, onların hediyelerini kabul etti. Gezisi sırasında atölyesi değiştiği için gözyaşlarını tutamayan engelli Ayşe Özkan'ı teselli eden Erdoğan, yakından ilgilendi ve el işi çalışmalarını birlikte inceledi.

ÇOK BAŞARILI BULDU

Ziyaretin ardından merkeze ilişkin izlenimlerini paylaşan Sümeyye Erdoğan, daha önce de benzer merkezleri ziyaret ettiğini belirterek, "Fakat bu merkez kadar kapsamlı, farklı boyutları bir araya getiren bir eğitim merkezi görmemiştim. Çok başarılı" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı