Menderes Türel Ücretsiz Ulaşımı İptal Etti Telefonları Kilitlendi

Menderes Türel Ücretsiz Ulaşımı İptal Etti Telefonları Kilitlendi

Seçimler'de Antalya'da Muhittin Böcek'e yenilen AKP Adayı Menderes Türel 5 yıl süre ile ücretsiz olacağını vaat ettiği ulaşım kararını iptal edince vatandaş telefonları kilitledi.

GÜNCELLEME

Antalya'da seçimi kaybeden ve halen başkanlık görevini sürdürmekte olan Menderes Türel seçim sürecin verdiği çok sayıda sözlerden " Ücretsiz Ulaşım" kararını iptal edince vatandaşlar Büyükşehir Belediyesini ve Muhittin Böcek'in telefonlarını kilitledi.

SEÇİMİ KAYBEDİNCE

Cumhur İttifakı'nın adayı Menderes Türel ile Millet İttifakı'nın adayı Muhittin Böcek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için yarıştı. Resmi olmayan sonuçlara göre Böcek, seçimi kazanarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

Cumhur İttifakı'nın adayı Menderes Türel ise sosyal medya hesabından açıklama yaparak yenilgili kabul etti.

BEDAVA OTOBÜS 5 YIL SüRECEKTİ ANINDA KALKTI

Öte ynadan Yeniçağ'ın haberine göre, Antalya’da seçimi kaybeden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den dikkat çeken bir hamle geldi. Türel, seçime bir hafta kala başlattığı ücretsiz otobüs uygulamasını kaldırdı.AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçime bir hafta kala başlattığı ücretsiz otobüs uygulamasını, seçimi kaybettikten sonra kaldırdı.

ŞOFÖRLERE MESAJ GİTTİ

Gazete Duvar’ın haberine göre, şoförlere gönderilen mesajda, “Tüm kaptanlarımızın dikkatine, sabah 05:00-07:00 – akşam 19:00-21:00 saatleri arasında uygulanan ücretsiz taşıma sistemi askıya alınmıştır, vatandaşlarımız eskisi gibi kartlarını çekerek araçlarımızda seyahat edeceklerdir. Lütfen vatandaşlarımız ile siyasi münakaşaya girmeden durumu anlatınız” denildi.Resmi olmayan sonuçlara göre, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Antalya’da Muhittin Böcek dört puan farkla kazandı.

BOĞAÇAY NE OLACAK

İlgili Haberler