MELİH GÖKÇEK'E KARA HABER

MELİH GÖKÇEK'E KARA HABER

20 yıldan fazladır başkan olduğu Ankara altyapısına çivi bile çakmayan Melih Gökçek'e kara haber var

Twitter hesabından sürekli şov yapan, CHP'li belediyeleri eleştiren, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Metorolojiden kara haber var.

ALTYAPISI SIFIR OLAN ANKARA AZ DAHA BOĞULACAKTI

Geçen hafta  yağan sağanak yağmurda tüm yaşamı felç olan Ankara'nın caddeleri nehire dönmüş, yüzlerce araç sürüklenmiş insanlar yaralanmış ama Melih Gökçek hiç ortalarda görünmemişti. Geçmişte şirketlerin dağıttığı ödülle "Dünyanın En Yaşanılır Kenti"  adı altında madalyalar ile basına şov yapan  ancak neredeyse her sağanak yağışta rezalet yaşanan Gökçek'in Ankarası'na meteorolojiden yine kara haber var.

METEOROLOJİ DİREK ANKARA'YI UYARDI

Meteoroloji'den yapılan hava tahmin raporuna göre, Ankara ve Kırıkkale genelinde bugün akşamdan başlayacak gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır denildi. 

KOCA BAŞKENTİN CADDELERİNDE ARAÇLAR SÜRÜKLENMİŞTİ

Ankara'da 10 Haziran'da sağanak yağış yaşamı felç etmiş, Mamak Boğaziçi Neşet Ertaş Caddesi'nde sel meydana gelmişti.  Bir vatandaş aracıyla seyir halindeyken sel sularına kapıldığını ve sürüklendiğini belirtti. Mamak'ta onlarca araç sel sularına kapılarak hasar bölümünü Twitter'de geçiren Belediye başkanı Melih Gökçek ise o anlarda ortadan kaybolmuştu. Sel,n yarattığı o korkunç anlar ise bir çok medya kuruluşunda yer almamıştı.

ANKARALI BU ANLARI YENİDEN YAŞAYABİLİR

Kaynak:Haber Kaynağı