Melih Gökçek hakkında AKP medyasında yeni iddia

Melih Gökçek hakkında AKP medyasında yeni iddia

Erdoğan'ın isteği üzerine uzun süre direndikten sonra Cumartesi günü istifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında çok konuşulacak bir iddia daha ortaya atıldı

Erdoğan'ın istifasını istediği 6 belediye başkanı içerisinde olan ancak istifa etmek konusunda uzun süre direnç gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında AKP medyasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Yakınlarına Erdoğan'dan yaptıklarının hesabını soracağım dediği ileri sürülen Gökçek için ortaya atılan yeni iddia ise şöyle.

ERDOĞAN'A SALDIRACAK

AKP'ye yakın Akit TV'nin Haber Müdürü Mehmet Özmen Melih Gökçek ve Gökçek'e yakın isimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldıracağını iddia etti.

Akit TV'den yeni 'Gökçek' iddiası: Erdoğan'a saldıracak
Gerici Akit TV'nin Haber Müdürü Mehmet Özmen Melih Gökçek ve Gökçek'e yakın isimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldıracağını iddia etti.

TAYFASI ERDOĞAN'A SALDIRACAK 

Mehmet Özmen bugünkü sabah programında Melih Gökçek'e ilişkin iddialarını sürdürdü.

Özmen Akit TV’deki programda, Cumartesi günü istifa edeceğini açıklayan Melih Gökçek’le ilgili "Benim başıma gelenler, inanın bir süre sonra Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başına da gelecek. Yani bugün Melih Gökçek ve tayfasının bize yaptığı saldırıların aynısı, kesinlikle Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine doğru gelecek" dedi. 

 

cats-027.jpg

İlgili Haberler