MEDCEZİR'İN ÜNLÜ OYUNCUSUNDAN GAY AÇIKLAMASI

MEDCEZİR'İN ÜNLÜ OYUNCUSUNDAN GAY AÇIKLAMASI

Medcezir dizisinin ünlü oyuncusundan ilginç açıklamalar geldi.

Medcezir dizisinin Kenan’ı Ali Aksöz, kadın-erkek herkesin ilgi odağı. Hülya Avşar “Ne Kıvanç ne Kenan, favorim Ali” dedi. Köşe yazarları onu yeni nesil star ilan etti. Peki o gerçekte kim? Oyuncu, hakkında bilinmeyenleri anlattı: “Şiddetten hiçbir zaman kaçmadım”

İşte Ali Aksöz'ün açıklamalarının bir özeti;

ÖFKE KONTROLÜ SORUNUM VAR

Eğitimimi ve arka planda yaşadıklarımı bilen çok insan olmadığı için fiziğimin ön plana çıkacağını ve öyle tanınacağımı tahmin ediyordum. Zamanla dünya görüşümün merak edileceğini de umuyorum. Lise yıllarında daha zayıf, uzun boylu, yuvarlık gözlüklü bir arkadaştım. Şimdi daha iyi görünüyor ve hissediyorum. Maskülen ve sert taraflarım var. Eskiden kavgacı biriydim. Hâlâ o tarafımı kontrol etmeye çalışıyorum. Öfke kontrolü için efor sarf ediyorum. Şiddetten hiçbir zaman kaçmadım. Karanlık bir tarafım var. Sınıf kabadayıları tarafından hırpalanırken, o kabadayılara dönüşen bir çocuk oldum.

GAY’LER ERKEKSİLİĞİMİ SEVİYOR

Her zaman destekleyici rollerde kalmak istemiyorum. Hülya Avşar gibi bir oyuncununda benimle hemfikir olması çok sevindirici. Bu meslekte her yaştan izleyiciye hitap etmek istiyorum. Zaten dizideki rolümden dolayı, hem genç kızlar hem daha olgun kadınların ilgisini çektiğim bir nişteyim. Gay’ler de sanırım erkeksi tarafımı seviyorlar. Gay’lerin beni beğenmesi göğsümü kabartıyor. Herkesin cinsel tercihine karşı saygım var. İnsanları cinsel tercihlerine göre değerlendirmiyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı