Marmaray Twitter'i Yine Salladı

Marmaray Twitter'i Yine Salladı

YİNE TEKLEDİ

Açıldığı gün 4 kere bozulan Marmaray, bugün yine  tekledi, yolcular tünelin içinden yürüyerek karşıya geçti.
Haber sosyal medya da yine espirilere konu oldu. Kullanıcıların bazıları tünelden yürüyerek geçerken çektikleri fotoğrafları  Twitter'de paylaştılar. Maramaray etiketi yine Top List'te başa oturdu. 

 İlk gününde 4 kez arızalanan Marmaray bugün yine arızalandı.
Yolcular Marmaray tünelini yürüyerek geçmek zorunda kaldı.

İŞTE AJANSLARDA OLMAYAN SOSYAL MEDYA FOTOLARI

 
AJANSLAR ARIZAYI YOĞUNLUK DİYE VERDİ

Sosyal medyada Marmaray arızası ile dalga geçilirken ajanslar haberi Marmaray'da Yoğunluk" başlığı ile verdiler. Twitter kullanıcıları yine haber ajanslarından hızlıydılar. Arızanın arkasından çalışması duran Marmaray tünelinde yürüyüşe geçen vatandaşların fotoğraflarını anında yayınladılar.


"İMDAT KOLU ÇEKİLDİ" YALANI
 
Yoğunluğa tramvaylardan birinde "imdat" kolunun çekilmesi sonucu meydana gelen arızanın neden olduğu öne sürüldü.Ancak travmayın içinden olayı canlı çeken yolculardan birinin görüntüleri, bu iddianın yalan olduğunu ortaya çıkardı.Arıza anında duran tramvaylardan birinde yaşananlar yolcular tarafından kaydedildi. Dakikalardır beklediklerini söyleyen yolcular havasızlıktan şikayet etti. Bekleyişin ardından Marmaray'dan çıkmayı başaran yolculardan biri, tünelde duran tramvaydan inerek yaklaşık 400 metre yürüdüğünü söyledi. Görüntüleri çeken Kenan Aygün, "Marmarayla Yenikapı'dan Üsküdar'a doğru hareket halindeydik. 
 
Üsküdar'a varmadan önce araç durdu. Yaklaşık 10 dakika hareket etmedi. Görevliler anons yaptı. Son duraktaki sıkışıklıktan dolayı ilerlenemediğini söylediler. Zaman geçtikte insanlar gerildi, fenalaşanlar oldu. Panik hali oluştu. Daha sonra araç çok yavaş ilerleyererek son durağa vardı" dedi.
 
TWİTTER'DE BÖYLE DALGA GEÇTİLER



Twitter kullanıcıları Marmaray arızası ile ilgili sözel ve görsel dalga geçtiler. Yapılan espiriler arasında öyle bir video vardı ki paylaşılır paylaşılmaz izlenme rekorları kırdı. "Marmaray fikri böyle çıktı" başlığı ile paylaşılan videoda, M.Ali Erbil'in yıllar önce yayınladığı bir programdan alınmıştı. Ray bestesi yaptığını iddia eden bir yarışmacının şarkısı.