Manisa'da korkunç kaza: 3 kişi yanarak öldü

Manisa'da korkunç kaza: 3 kişi yanarak öldü

Manisa’nın Salihli ilçesinde otomobilin, iş makinesine çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yanarak hayatını kaybetti

 Salihli İlçesi'nde, asfaltlama çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı yolda bir otomobilin iş makinasına çarparak alev alması sonucu 3 kişi yanarak öldü. Kaynak: Feci kaza: 3 kişi yanarak öldü 

SÜRÜCÜSÜ BELİRLENEMEDİ

Kaza E - 96 karayolu Durasıllı Mahallesi mevkiinde gece saatlerinde meydana geldi. Salihli yönünden, Kula yönüne gitmekte olan, sürücüsü ve kimliği tespit edilemeyen otomobil, yol çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yoldaki Karayollarına ait Asfalt Serme Makinesi Finişere arkadan çarptı.

OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Kaza sonrası çarpmanın etkisi ile otomobil alev topuna dönerken, yanan otomobili ise ihbar üzerine olay gelen Çevredekiler durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri otomobili söndürdükten sonra otomobil içinden 3 kişinin yanmış cesedini sıkıştıkları yerden çıkardı.

Jandarma ölenlerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Savcının olay yerindeki incelemeleri ardından 3 kişinin cesedi otopsi için Salihli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 

 

İlgili Haberler