Manisa’da katliam gibi kaza: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Manisa’da katliam gibi kaza: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Manisa'da otomobil ile Belediyeye ait kamyonetin karıştığı kazada, Ahmet Şengül (31), kayınvalidesi Elveda Kahraman (45) ve 3 yaşındaki çocuğu Ekrem Şengül olay yerinde hayatını kaybederken, Emine Şengül (30) ve diğer araçtaki Mehmet Kaya yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Demirci yönüne ilerleyen Ahmet Şengül (26) yönetimindeki 45 DA 2051 plakalı otomobil, Gördes-Demirci karayolunun Güneşli Mahallesi Kırmızı Köprü mevkisinde, karşı istikametten gelen Mehmet Kaya (29) yönetimindeki Manisa Büyükşehir Belediyesine ait 45 DA 157 plakalı kamyonetle çarpıştı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER

Yoldan geçen diğer sürücülerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Şengül ile araçtaki 4 yaşındaki oğlu Ekrem Ege Şengül ve Elveda Kahraman'ın (48) hayatını kaybettiğini belirledi. 

YARALININDA HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Çarpışma sonrasında 45 M 2051 plakalı araç içerisinde bulunan Ahmet Şengül (31), kayınvalidesi Elveda Kahraman (45) ve 3 yaşındaki çocuğu Ekrem Şengül olay yerinde hayatını kaybederken, Emine Şengül (30) ve diğer araçtaki Mehmet Kaya yaralandı. Yaralılar, olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı 
Şengül'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İlgili Haberler