Manisa'da feci kaza

Manisa'da feci kaza

Manisa'da Salihli'den Alaşehir istikametine seyreden araç yolun kenarına park etmiş TIR'a arkadan çarpınca araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti

Manisa'da yol kenarına parketmiş bir TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza'da iki kişi de yaralandı.

TIR PARK HALİNDEYDİ 

Manisa Salihli'den Alaşehir istikametine seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil, Derbent Mahallesi yakınında kontrolden çıkarak yol kenarında duran Mehmet İnal idaresindeki TIR'a çarptı.

2 KİŞİ AĞIR YARALI

Kazada, otomobilde bulunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen sürücü ile 2 yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçtaki diğer yolcular Serhat Doymaz (26) ve Okan Tamkan (32) ise yaralandı.

VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye acil kurtarma sağlık (AKS) ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince civardaki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

 Cesetler, olay yerinde incelemeler tamamlandıktan sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. TIR sürücüsü ise ifadesine başvurulmak üzere Alaşehir Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

İlgili Haberler