Malatya'da Devlet İhalesi çatışması; 1 Ölü 1 Ağır 3 Yaralı

Malatya'da Devlet İhalesi çatışması; 1 Ölü 1 Ağır 3 Yaralı

Malatya'da, 2'nci Ordu Komutanlığı'nın mutfak eşyası ihalesine katılmak isteyen 2 firma arasında  husumet kanlı çatışmaya dönüştü 1 kişi öldü, 1 ağır 3 kişide yaralı.

 Yaşanan ekonomik kriz tüm kesimlerde büyük bir tahribat yaratıyor. Kıyasıya rekabet firmalar arasında kanlı yöntemler ile çözülmeye çalışılıyor.

TABANCA VE TÜFEKLER İLE BASTILAR

Çevreyolu İnönü Mahallesi Tarım Kredi Kooperatifi yanında bulunan iş yerini tabanca ve pompalı tüfekle basan grubun saldırısında 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

İHALE ÇATIŞMASI

Saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesi'nde faaliyet göstermekte olan mutfak eşyaları satan firmaya bugün saat 13.00 sıralarında 2 kişi tarafından rastgele ateş açılırken, bu esnada içeride çalışmakta olan Mehmet Yiğit başına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. İçeride çalışan Mustafa.Y. ile Hakan S. ağır yaralandı.

İHALE REKABETİ CAN ALDI

Yeşilyurt İlçesi İnönü Mahallesi'nde faliyet gösteren mutfak eşyaları satan firmaya bugün saat 13.00 sıralarında gelen 2 kişi, tabancalarla rastgele ateş etti.

Bu sırada içeride çalışan Mehmet Yiğit başına isabet eden kurşunla olay yerinde öldü. İçeride çalışan Mustafa.Y. ile Hakan S. ağır yaralandı. Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, oradan da Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

GELDİKLERİ ARAÇLA KAÇTILAR

Saldırganlar geldikleri otomobille kaçarken, polis saldırganları yakalamak  için çalışmalara başladı. Baskının, bir süre sonra yapılacak olan 2´nci Ordu mutfak malzemesi ihalesiyle ilgili olabileceği iddia edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İlgili Haberler