MADEN OCAĞINDA ŞÜPHELİ ÖLÜM

MADEN OCAĞINDA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde bir maden ocağında başından yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 51 yaşındaki Osman Aypar'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan 40 yaşındaki S.A. adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

YATAKHANEDE YARALI BULUNDU

Olay, geçen Çarşamba günü, saat 01.00 sırlarında Keşan-Uzunköprü yolu üzerinde bulunan bir maden ocağında meydana geldi. İddiaya göre, maden ocağında ocak sorumlusu olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Osman Aypar, gece bekçisi tarafından yatakhanede başından yaralı olarak bulundu. Aypar'ın ranzadan düşüp başını yere çarptığını sanarak, olay yerine ambulans çağırdı. Osman Aypar, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

ADLİ TIP RAPORU BEKLENİYOR

Osman Aypar, tedavi gördüğü hastanede, dün akşam hayatını kaybetti. Hastane morguna konulan Aypar'ın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan olayla ilgili olarak S.A. adlı şüpheli gözaltına alındı. Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen S.A. adli kontrollü olarak serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı