LÜTFÜ TÜRKKAN TWİTTER'İ BÖYLE SALLADI

LÜTFÜ TÜRKKAN TWİTTER'İ BÖYLE SALLADI

Lütfü Türkkan'dan şok tweetler...

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal paylaşım sitesi twitter ve Facebook'tan yaptığı paylaşımlarda, maden faciasının ardından dün Soma'ya giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, markette yakasına yapıştığını iddia eden bir kişiyle konuştuğunu duyurdu.

MHP'nin sosyal medyayı sıkça kullanan milletvekillerinden biri olan ve son olay üzerine profil fotoğrafını da bir madenci fotoğrafı ile değiştiren MHP'li Lütfü Türkkan, saat 15.30 sıralarında Facebook ve twitter adresinde şu paylaşımlarda bulundu:

"Görüntülerde Başbakan'ın hırpaladığı Soma'da maden işçisi olan Taner Kuruca ile konuştum. Markette alışveriş yaparken Başbakan'ın kendisini gösterici zannettini, korumaların müdahalesine maruz kaldığını, aklında tek kalan şeyin; Başbakan'ın kendisinin yakasına yapıştığı an olduğunu söyledi. O kadar kalabalık daldılar ki, hiçbir şey hatırlamıyorum dedi."

"%43 oyla ancak tekme tokat girişirler. Verin % 53'ü bakın nasıl odunla dövülüp, muştayla yumruklanacak, Filistin askısına gerileceksiniz."

"Müşavir tekme ile Başbakan yumruk ile vatandaşları döve döve Soma programını bitirdiler hamdolsun. Soma halkı dört gözle bekleyecek sizleri."

"Vatandaş dediğin nedir ki; Basacan tekmeyi, Atacan yumruğu, alacan oyunu.."

lut.png

Kaynak:Haber Kaynağı