LÜTFÜ TÜRKKAN SORDU BAKAN FİKRİ IŞIK BÖYLE KAÇTI

LÜTFÜ TÜRKKAN SORDU BAKAN FİKRİ IŞIK BÖYLE KAÇTI

Cengiz Topel’in başıboş köpekler ile kargalara ev sahipliği yaptığını belirten Türkkan, “Ben Kocaelili hemşehrilerimin kendi illerindeki Havaalanını kullanamamalarından dolayı utanıyorum.”

 BAKAN FİKRİ IŞIK MHP’Lİ TÜRKKAN’IN ELEŞTİRİLERİNE YANIT VEREMEDİ

Sanayi Bakanlığı bütçesinin görüşmeleri sırasında MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık arasında söz düellosu yaşandı. Türkkan’ın Cengiz Topel Havaalanı ve Tramvay ile ilgili eleştirilerine yanıt veremeyen Bakan Işık, Türkkan’a  “Ne söylediğimi anlamıyorsun ki” dedi. Bunun üzerine  Türkkan’ın yanıtı çok sert oldu. 

HEDEFİNDE FİKRİ IŞIK VARDI

Meclis’te bütçe maratonu son sürat devam ediyor. Bu yoğun mesaide zaman zaman tansiyon yükseliyor. Sinirler geriliyor. Sanayi Bakanlığı bütçesinin görüşmeleri sırasında da aynısı oldu. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuşmasında Sanayi Bakanı Fikri Işık’ı hedef tahtasına koydu.  Işık’a önce Türkiye’deki sanayi verileri ve işsizlik üzerinden yüklenen Türkkan, sonra sözü Kocaeli’ne getirdi.

94b6b2d3f4952c6253212f608e19951a.jpg

KOCAELİ HAVALİMANINA KARGALAR İNİYOR

Önce Cengiz Topel Havalimanı’nın fotoğrafını göstererek, Türkiye’nin yolcusu olmayan tek havalimanı olduğuna dikkat çekti. Cengiz Topel’in başıboş köpekler ile kargalara ev sahipliği yaptığını belirten Türkkan, “Ben Kocaelili hemşehrilerimin kendi illerindeki Havaalanını kullanamamalarından dolayı utanıyorum.” diye konuştu. 30 Mart seçimlerinden önce İzmit’de sergilenen, daha sonra da kaldırılan tramvay da Türkkan’ın gündemindeydi. Tramvayın raylardan önce getirildiğini ve gitmeyen tramvaydan Bakan’ın halkı selamladığına işaret eden Türkkan, önceki gün tanıtımı yapılan tramvayın 2015 seçim yatırımı olduğunu iddia etti.  

Türkkan’ın ardından kürsüye çıkan Bakan Fikri Işık, MHP Kocaeli Milletvekili’nin Kocaeli ile yaptığı eleştirilere cevap veremedi:

154894805d3d6b.jpg

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FİKRİ IŞIK - Ne söylediğimi anlamıyorsun ki.

LÜTFÜ TÜRKKAN - Anlamaz olur muyum ben, senin aklının 5 mislisi bende var. Aklınla kendini imtihan etme, sınıfta kalırsın.

LÜTFÜ TÜRKKAN - Senin gittiğin yolları 4 defa geri döndüm ben, haberin olsun

Kaynak:Haber Kaynağı