KÜTAHYA VALİSİNDEN SKANDAL GÖRÜNTÜLER

KÜTAHYA VALİSİNDEN SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Erdoğan'ın "Partili başkanlık" kampanyası sonuçlanmadan partili vali uygulaması resmen başladı. üstelik vali görüntüleri resmi sitesine yerleştirdi

KÜTAHYA Valisi Şerif Yılmaz'ın Başbakan Binali Yıldırım'ın Tavşanlı İlçesi'ndeki mitinginde platforma çıkarak elini havaya kaldırması ile ilgili fotoğraflar Valilik resmi sitesine de konuldu.

BURDUR'A ATANDI

Son valiler kararnamesiyle Burdur'a atanan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Başbakan Binali Yıldırım'ın önceki gece Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitaben konuşma yaptığı sırada platforma çıkarak bekledi.

SOYLU'NUN YANINA GEÇTİ

Vali Yılmaz, Başbakan Yıldırım'ın konuşması bittikten sonra sunucu tarafından gelen heyetin isimleri ile anons edilince kendi ismi okunduğunda boynunda Ak Parti atkısı bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun yanına geçti.

HEP BİRLİKTE ELLERİNİ KALDIRIP HALKI SELAMLADILAR

Vali Yılmaz, daha sonra elini platformda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar Süleyman Soylu ve Berat Albayrak, Ak Parti milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanı ile birlikte havaya kaldırıp kalabalığı selamladı. Bu sırada sunucu da "İşte Ak Parti, işte ak kadrolar" diye anons yaptı.

ELEŞTİRİLERE KULAK ASMADI

Valinin platformda bulunması ve elini havaya kaldırması eleştirilere neden olurken Vali Yılmaz'ın eli havadayken çekilmiş olan fotoğrafının da aralarında bulunduğu miting fotoğrafları Kütahya Valiliği'nin resmi internet sitesine konuldu.

HALKI SELAMLADI NOTUYLA

'Başbakan Binali Yıldırım: Kütahya 13 yılda 7 milyar 600 milyon TL yatırım aldı' başlıklı Valilik sitesinde yayınlanan haberin sonunda da 'Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarının ardından Vali Şerif Yılmaz ile Kütahya il protokolü sahneye çıkarak halkı selamladı' ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı