KÜRT DİYE İŞYERİ YAKILAN BABANIN OĞLU ŞEHİT OLDU

KÜRT DİYE İŞYERİ YAKILAN BABANIN OĞLU ŞEHİT OLDU

’Özgür Suriye Ordusu’na bağlı grupların kontrolündeki Suriye tarafından gelen merminin isabet etmesiyle bu sabah hayatını kaybetmişti.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı yakınında sınırda görev yapan Piyade Er Gökhan Çakır,AKP Hülumetinin destek verdiği 'Özgür Suriye Ordusu'na bağlı grupların kontrolündeki Suriye tarafından gelen merminin isabet etmesi ile şehit oldu.

KÜRT'ÜZ AMA

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde sınırın Suriye tarafından açılan ateşle hayatını kaybeden 21 yaşındaki piyade er Gökhan Çakır’ın amcası Kutbettin Çakır, “Biz Kürt’üz, ama hain değiliz” dedi.

Cilvegözü Sınır Kapısı yakınında sınırda görev yapan piyade er Gökhan Çakır, ’Özgür Suriye Ordusu’na bağlı grupların kontrolündeki Suriye tarafından gelen merminin isabet etmesiyle bu sabah hayatını kaybetmişti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Oğlunun öldüğünün haberini alan baba Faruk Çakır, yere çöküp gözyaşlarına boğuldu. 13 yıl önce Muş’un Bulanık ilçesinden ailesiyle Aliağa’ya göç etttiği öğrenilen baba konuşmazken, evi taziye ziyaretine gelenlerle dolup taştı.

DÜN KÜRT'ÜZ DİYE İŞYERİMİZİ YAKTILAR BU GÜN OĞLUM ŞEHİT OLDU

Amca Kutbettin Çakır ise, “Dün işyerimize Kürt olduğumuz gerekçesiyle saldırdılar, bugün ise oğlumuzun şehit olduğu haberi geldi. Ocağımız yıkıldı. Biz Kürt’üz, ama hain değiliz. Bir yeğenim de Dağlıca’da asker. Soyadımızı taşıyan şu anda yedi askerimiz daha var” diyerek gözyaşı döktü.

Kaynak:Haber Kaynağı