Kupa da Trabzonspor Fenerbahçe 0=0 65. DAKİKA

Kupa da Trabzonspor Fenerbahçe 0=0 65. DAKİKA

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe ile 1461 Trabzon karşı karşıya geliyor.

Kupada kritik maç
13.01.2013 19:51

Trabzon kalecisi ve mehmet Kuruoğlu
Fenerbahçe de Baroni ve Orhan Şam sarı kart gördü.
 
 
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe ile 1461 Trabzon karşı karşıya geliyor.
 
AĞLARIN ARDINDA İLK MAÇ
 
Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda son yıllarda seyircilerin sahaya yabancı madde atması nedeniyle sık sık ceza alan Trabzonspor’un kale arkası tribünlerinin önüne gerdirdiği ağlar, ilk kez Fenerbahçe maçında kullanıldı. 1461 Trabzon’u desteklemek için tribünlere gelen taraftarlar, maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla ağları protesto etti.
 
SAPANLA TAŞ ATILMAMASINA ÖNLEM
 
Fenerbahçe’nin konakladığı otelden Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na gelişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Özellikle stadyumun çevresindeki dar sokaklarda devriye ekipleri gezdi. Uzaktan sapanla taş atılması ihtimaline karşı da polis telsizinden sık sık uyarı anonslar geçilerek ekipler uyarıldı.
 
POLİS BARİYERİ
 
Fenerbahçe otobüsünün yanaşacağı giriş kapısı önündeki 1461 Trabzonlu taraftarlar da polis bariyerlerinin arkasına uzaklaştırıldı. Sarı lacivertli takım, olaysız şekilde stadyuma girerken bu sırada uzak bölgedeki taraftarlar aleyhte tezahüratta bulundu.
 
TRİBÜNLER BÜYÜK ÖLÇÜDE DOLDU
 
Karşılaşmadan önce başlayan yağmura rağmen Trabzonlu futbolseverler, Avni Aker Stadyumu’nun tribünlerini büyük ölçüde doldurdu. Kale arkası tribünlerinde boş yer kalmatdı. Maraton tribününün de orta bölümünün de seyirciyle dolduğu görüldü.
 
Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin futbolsever izlerken Trabzonspor yönetimi de karşılaşma öncesi taraftarlara bordo ve mavi renkli yağmurluklar dağıttı.
 
ŞİKE PANKARTLARINA İZİN VERİLMEDİ
 
Karşılaşmada şike süreciyle ilgili pankartlara da izin verilmedi. Sadece izin verilen iki pankart, reklam panolarının ardında büyük kısmı görünmeyecek şekilde asıldı. Bu pankartlarda, "Üstünlerin hukukuna değil hukukun üstünlüğüne inanıyoruz" ve "Şampiyonluk kupamızı istiyoruz" yazılı olduğu görüldü.