KULLANDIĞI VİNCİN ALTINDA BÖYLE KALDI

KULLANDIĞI VİNCİN ALTINDA BÖYLE KALDI

ANTALYA Limanı Serbest Bölge'de bir gemiye iş makinesi yükleyen vinç, ağırlığa dayanamayıp devrildi. Vinç ile gemi arasında sıkışan vinç operatörü 27 yaşındaki Selahattin Kayış yaşamını yitirdi.Kaza, saat 22.00 sıralarında meydana...

Dünyanın en çok iş kazası gerçekleşen ülkelerin içierisnde en ön sıralarda bulunan Türkiye'de akıllara zarar bir kaza sonucu yine bir çalışan hayatını kaybetti. Bu seferki olay ise "Sadece türkiye'de geröekleşebilecek cinsten.

HESAPSIZ KİTAPSIZ YÜKLEME

Antalya Limanı Serbest Bölge'de bir gemiye iş makinesi yükleyen vinç, ağırlığa dayanamayıp devrildi. Vinç ile gemi arasında sıkışan vinç operatörü 27 yaşındaki Selahattin Kayış yaşamını yitirdi.

SADECE TÜRKİYE'DE OLABİLECEK KAZA

Kaza, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Antalya Limanı Serbest Bölge’de ‘Vera 9’ adlı gemiye iş makinesi yükleyen vinç, ağırlığın etkisiyle devrildi. Vinç operatörü Selahattin Kayış, gemi ile vinç arasında sıkıştı.

YARIM SAATLİK UĞRAŞIN SONUNDA SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye kurtarma ekipleri ile ambulans sevk edildi. İtfaiye kurtarma ekibi, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından vinç operatörü Selahattin Kayış’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri, Kayış’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.


Olay Yeri İnceleme Ekibi’nin çalışmasının ardından Kayış’ın cenazesi morga götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Kaynak:Haber Kaynağı