KÖPEĞİ İÇİN EVİNİ SATACAK

KÖPEĞİ İÇİN EVİNİ SATACAK

Apartman yönetiminin Bursa 3’üncü Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak açtığı evcil hayvan tahliyesi davası geçen 9 Şubat günü görüldü.

BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, 7 yıldır beslediği Golden cinsi köpeğinin tahliyesi için dava açılan Emine Ercan, "Dairemi satarım, Mususi'den ayrılmam. O artık benim tüylü evladım" dedi.

3 KAT SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Merkez Nilüfer İlçesi 100’üncü Yıl Mahallesi’ndeki 60 dairelik bir siteden daire alan Emine Ercan eşi, çocukları ve 'Mususi' adlı Golden cinsi köpeğiyle 4,5 yıl önce yeni evine taşındı. Uzun süre köpek beslediği için sitede sorun yaşamayan Emine Ercan, binadaki üç kat sahibinin yönetime şikayet etmesi üzerine davalık oldu. Apartman yönetiminin Bursa 3’üncü Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak açtığı evcil hayvan tahliyesi davası geçen 9 Şubat günü görüldü. Delillerin toplanması için duruşma ertelenirken, hayvansever Emine Ercan, şikayetçi olan site komşularına sitem etti.

SOKAĞA ATILMAK ÜZEREYKEN SAHİPLENMİŞLER

Emine Ercan, Bursaspor’un eski futbolcularından ve Timsah yürüyüşünün yaratıcısı Mususi adlı futbolcunun adı verilen köpeğini sokağa atılmak üzereyken sahiplendiğini belirten Ercan, şunları anlattı:

"Oğlum, 2 aylıkken Mususiyi sahiplenmiş. Kabul etmem diye önce bana söylemediler. Sonra eve getirince en çok ben sevdim. Şu anda 7 yaşında. Mususi’nin herhangi bir saldırganlığı yok. Havlamayı bile bilmiyor.

Eşim bahçeye götürürken bile yangın merdiveninden indiriyor. Mususi artık bizim çocuğumuz. Ondan asla vazgeçemeyiz. Mahkeme tahliye kararı verirse, evi satıp köpeğimi alıp gideriz. O artık benim tüylü evladım."

 

Kaynak:Haber Kaynağı