Konya'da yolcu otobüsü devrildi!

Konya'da yolcu otobüsü devrildi!

Konya'da Ahmet Yaşamış idaresindeki yolcu otobüsü yoğun kar yağışı nedeniyle kaygalaşan yolda şarampole devrildi. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, 22.00 sıralarında Beyşehir-Konya karayolunun 30'ncu kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Konya-İzmir seferini yapan 38 YN 973 plakalı yolcu otobüsü yoğun kar yağışı nedeniyle kaygalaşan yolda sürücü Ahmet Yaşamış(56)'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Devrilen otobüste bulunan Büşra Aslankar (19), Hüseyin Necdet Kum (33), Muhammed Kızılkaya (19), Merve Aslankara(24), Mehmet Kartal (39) ve Berna Oran (19) yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Kar yağışı nedeniyle sağlık ekipleri ve itfaiye kaza yerine ulaşmakta zorlandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yol boyunca biriken karlar ise başka bir kazaya sebebiyet vermemek için belediyeye ait kar küreme araçlarıyla temizlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.