Konya'da katliam gibi kavga; 4 ölü 1 ağır yaralı

Konya'da katliam gibi kavga; 4 ölü 1 ağır yaralı

Konya'da borç alacak yüzünden çıktığı sanılan tartışma sonrası bir müteahhitlik ofisinde 3 kişiyi öldüren saldırgan daha sonra bir kişiyi daha öldürüp jandarmaya teslim oldu

Konya'da bir müteaahhitlik ofisinde başlayan tartışma kavgaya dönünce silahlar konuştu. Kavgada henüz kimliği açıklanmayan bir kişi 3 kişiyi öldürdü 1 kişiyi de ağır yaraladı. Saldırgan daha sonra jandarmaya telefon ederek 1 kişiyi daha öldürdüğünü söyleyerek "teslim olşuyorum gelin beni alın" dedi.

İKİ TARAF ARASINDA KAVGA

Nedeni belirlenemeyen korkunç olayda, DHA'nın haberine göre olay, bugün saat 10.50 sıralarında Konya'nın Ereğli ilçesi Üçgöz Mahallesi Üçgöz Caddesi üzerinde bulunan Ayrın Apartmanı altındaki inşaat ve müteahhitlik ofisinde meydana geldi. İddiaya göre kimlikleri henüz belirlenemeyen iki taraf arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi de ağır yaralandı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

JANDARMAYI ARADI

Ereğli ilçesindeki müteahhitlik bürosunda 3 kişiyi öldürüp kaçan cinayet zanlısı, bir kişiyi daha öldürüp cesedini boş sulama kanalına attığı ortaya çıktı. Şüphelinin son cinayetten sonra jandarmayı arayarak "Birini daha öldürdüm. Gelin teslim olacağım" dediği ifade edildi. Verilen adrese sevk edilen jandarma ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. İsmi henüz açıklanmayan şüphelinin otomobilinde, 2 pompalı tüfek ile 1 adet de av tüfeği bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler