Konya'da ısınmak için yaktığı soba canından etti

Konya'da ısınmak için yaktığı soba canından etti

Konya’da bir kişi ısınmak için araç içerisine yaktığı katalitik sobanın araç içerisindeki plastik ve tahta malzemeleri yakması sonucu çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti

Pazarlarda plastik malzeme sattığı öğrenilen 40 yaşındaki Taner Urgun, sabaha karşı 03.00 sularında sokak üzerinde 25 LE 778 plakalı minibüs içerisinde üşümemek için katalitik sobayı yaktı.

Urgun, daha sonra araç içerisinde uykuya daldı. Yanan soba, aşırı ısınma sonucu araç içerisinde bulunan plastik ve tahta malzemeleri tutuşturdu. Yanan malzemeleri fark edemeyen Urgun’un içerisinde bulunduğu aracın yandığını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.


 
DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yanan araca müdahale etti. Bu sırada polis araç içerisinde uyuyan Taner Urgun’u fark etti. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin aracın içerisinden çıkararak müdahale ettiği Urgun’un çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği tespit edildi. Urgun’un olay yerinde gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Daha sonra olay yeri inceleme ekiplerinin araç içerisinde incelemelerde bulundu.


Urgun’un cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Selçuk Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Urgun’un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.
 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler