KIZININ 13 YAŞINDAKİ ARKADAŞINA TACİZDEN TUTUKLANDI

KIZININ 13 YAŞINDAKİ ARKADAŞINA TACİZDEN TUTUKLANDI

13 yaşındaki kız öğrenci N.U., evlerine gittiği aynı zamanda komşuları olan bir arkadaşının babasının cinsel tacizine uğradığını yazdı.

 

Çocuk tacizleri olayları hergeçen gün artarken bir olayda Deniz'lide ortaya çıktı. Okulada yapılan anketi okuyan öğretmen olayı polise bildirince, 13 yaşında çocuğun arkadaşının babası tarafından taciz edildiği ortaya çıktı.

SINIF ÖĞRETMENİ ANKET YAĞINCA

Geöğretmeni,arkadaşının babası,13 yaşında çocuk,taciz etti,çen ay sınıf öğretmeninin öğrenciler arasında yaptığı ankette Bekilli İlçesi’ndeki cinsel taciz olayı ortaya çıktı. 
Okuldaki bir bir sınıf öğretmeni, öğrencilere kağıt dağıtıp, kendisine ve başkasına söyleyemedikleri başlarından geçen olayları yazmalarını istedi. Bunun üzerine 13 yaşındaki kız öğrenci N.U., evlerine gittiği aynı zamanda komşuları olan bir arkadaşının babasının cinsel tacizine uğradığını yazdı.

ANKET KAĞITLARI TOPLANINCA OLAY ORTAYA ÇIKTI

Öğrencilerden topladığı anket kağıtlarını okuyan öğretmen, N.U.’nun yazdığını okuyunca şoke oldu. Durum, okul yönetimi aracılığıyla savcılığa bildirildi. Savcılık, soruşturma başlattı. 

Polis tarafından gözaltına alınan Gökhan S., sevk edildiği adliyede tutuklanırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler