KİM BU SAVCI ?

KİM BU SAVCI ?

Sosyal Medyada yazarımız HANOGLU'nun KİM BU SAVCI ? başlığı ile sorduğu sorular büyük ilgi uyandırdı.. Bu soruları toplu olarak sunuyoruz.

 

Memleketimizin GÜZİDE bir kamu görevlisinin, Bir SAVCI nın geçmişte kırdığı cevizler geldi bir arkadaşımdan. Soruyoruz KİM BU SAVCI diye?


1994'te ÇİNE'de Adaleti Güçlendirme Vakfı'na yatırılan paraları kıdemli Savcı ile PAYLAŞMA teklifinde bulunan SAVCI KİM ?


Çirkin teklife büyük tepki gösteren ve teklifi HSYK ya götüren Kıdemli Savcı ile birlikte soruşturma geçiren SAVCI KİM ?


Sorusturma sonrasında Kıdemli Savcı haksızlığa dayanamayıp görevinden istifa ederken, Çine’den Bitlis Mutki’ye sürülen SAVCI KİM ?


Yıl 1998, Çine'deki  Şoförler Odası kıraathanesinde bir İşadamı tarafından ensesine silah dayanarak rehin alınan SAVCI KİM ?


Tam iki buçuk saat rehin tutulduktan sonra kaymakam, savcı ve komser tarafından yatıstırılan İşadamının serbest bıraktıgı SAVCI KİM..?


Bu olay neden Medyaya düşmedi? İşadamını haraç vermeye zorladığı için REHIN OLAYI gerceklesmisti. KİM BU SAVCI ?


Arabasının benzinini de İşadamının benzin istasyonundan bedava doldurttuğu söylenen Savcı, neden şikayetçi olmadı? KİM BU SAVCI ?


İlk görev yerinin MUTKİ olduğunu belirten SAVCI neden YALAN SÖYLÜYOR? ÇİNE'den sürgün edildiği neden saklanıyor? KİM BU SAVCI ?


Aradan 15 yıl geçmesine rağmen ÇİNE adliye, polis ve işadamları çevreleri tarafından çok iyi tanınan SAVCI KİM ?


ÇİNE 'de "Doğru adam değildir - Paraya zaafı vardır - Para O'nun her şeyidir” diye tanımlanan SAVCI KİM ?


Çine Savcısıyken kanuna aykırı olduğu halde ticaretle uğraşan “İstanbullular Nakliyat” firması ile araba alım satım işlerine giren SAVCI KİM


Bursa Barosundaki Avukatlık kaydı AİDATLARINI ÖDEMEDİĞİĞ için silinen SAVCI KİM? Neden ben Avukatlıgı bıraktım diyor? KİM BU SAVCI?


1994 de SAVCI olan ama BAROdan 1997 de atılan SAVCI, yasalara göre YASAK ken üç yıl boyunca hem savcı hem de avukat NASIL OLDU? KİM BU SAVCI?


2003 yılında Bigadiç’te Balıkesir Barosu avukatları tarafından Adalet Bakanlığı’na şikayet edilen ve soruşturma geçiren SAVCI KİM?


Bakanlık Müfettişlerinin soruşturması sonrasında cezalandırılması için rapor hazırladıkları - disiplin affı ile cezadan kurtulan SAVCI KİM ?


2005 'de ABD den gelen 4 CIA ajanının Kandıra F Tipi Cezaevi’nde EL KAIDE'ci Loui Sakka ile görüştüren cezaevi giriş iznini veren SAVCI KİM?


El Kaide Avrupa Türkiye İran Suriye Pakistan sorumlusu İsrail gemisine saldırı hazırlarken yakalanan Saka ile CIA'i gorusturen SAVCI KİM.?


Sakka’ya Suriye aleyhinde ifade vermesi halinde bekleyen uçakla istediği yere götürme vaadinde bulunan CIA ajanlarını görüştüren SAVCI KİM ?


Mustafa Kemal Ataturk'u dost sohbetlerinde BETON KEMAL adıyla adlandıran SAVCI KİM ?


Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, HSYK yı göreve çağırıyorum. KİM BU SAVCI ? Ve bu bilgiler doğruysa GEREKEN YAPILDI MI ?