KILIÇDAROĞUNA SALDIRAN İÇİN KARAR

KILIÇDAROĞUNA SALDIRAN İÇİN KARAR

Dün yaptığımız haberi AKP doğruladı

O saldırgan için flaş karar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumrukla saldıran Orhan Övet, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Ancak Övet, önceki suçları nedeniyle uygulanan denetimli serbestlik hükümlerini ihlal ettiği için cezaevine girecek.

Saldırgan AK Parti üyesi çıktı

Hüseyin Çelik Kılıçdaroğlu'na saldıran saldırganın AK Parti'ye üye olduğunu ve olaydan sonra ihraç edildiğini bildirdi. Haber Artı dün saldırıdan hemen sonra yayınladığı belgeler ile saldırgan Orhan Övet'in  Alperen Ocakları ile bir ilgisinin bulunmadığını, AKP'nin kayıtlı olduğunu belgeleri bile okurlarına duyurmuştu. Olayın üzerinden bir gün geçtijten sonra AKP Genel başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik yaptığı açıklamada Övet'in AKP üyesi olduğunu ancak olayın ardından jet hızı ile ihraç edildiğini duyurdu. Sitemiz'de Övet'in Melih Gökçek hayranı olduğuna ilişkin fotoğraflar da yer almıştı.

TUTUKLANMA TALEBİ İLE MAHKEMEYE SEVKEDİLDİ

 Öte yandan Saldırgan Orhan Övet, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Övet, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

MECLİSE BÖYLE GİRMİŞ

090420141056036332009_2.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Grup Toplantısı'na gittiği sırada koridorda yumruk atarak saldırıda bulunan Orhan Övet'in TBMM'ye girişini gösteren 4 ayrı güvenlik kamerası görüntüsü incelemeye alındı.

ilgili-haber-kopru-fontu-021.jpg

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı