KILIÇDAROĞLU AİLESİ YASTA

KILIÇDAROĞLU AİLESİ YASTA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi Fatma Özdağ vefat etti.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde oturan ve bir süredir Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Fatma Özdağ dün gece yaşamını yitirdi. Fatma Özdağ'ın cenazesinin, bugün Derince'deki Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi'nde yapılacak törenin ardından Tunceli'ye götürülerek toprağa verilecek.

SELVİ KILIÇDAROĞLU'NUN ANNE ACISI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma Özdağ için "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi. Annesi Özdağ'ın cenazesini, memleketleri Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."

KAYINVALİDEM BANA DA EMEK HARCAMIŞ BİRİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kayınvalidesi Fatma Özdağ'ın vefatına üzüldüğünü belirterek, "Kayınvalidem, bana da özel emek harcamış birisi" dedi.

Partisinin bölge toplantısına katılmak üzere Antalya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kayınvalidesinin vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kayınvalidem, bana da özel emek harcamış birisi. Dün gece geç saatlerde öğrendim. Üzgünüm. Yarın gidip defnedeceğiz. 'Allah rahmet eylesin' diyorum" dedi.

Tedavi gördüğü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren Fatma Özdağ'ın cenazesi yarın Tunceli'de toprağa verilecek.

Bugün saat 17.00'de Antalya'dan uçakla İstanbul'a geçecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yarın Tunceli'deki cenaze törenine katılıp taziyeleri kabul edecek.

KILIÇDAROĞLU'NUN KAYINVALİDESİ FATMA ÖZDAĞ'IN CENAZESİ TUNCELİ'YE GÖNDERİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 88 yaşında vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ'ın cenazesi, Derince İmam Hüseyin Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Tunceli'ye gönderildi.

Kocaeli'de oturan ve tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp ve solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle dün gece yarısı yaşamını yitiren Fatma Özdağ'ın cenazesi bugün öğleye doğru Derince İmam Hüseyin Cemevi'ne getirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu’nun gözyaşı döktüğü törene, CHP Gurup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, CHP eski milletvekili Sefa Sirmen, CHP il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bugün Antalya'da parti toplantısında olduğu için Derince'deki cenaze törenine katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise yarınki programlarını iptal ettiği ve eşi Sevim Kılıçdaroğlu ile birlikte Tunceli'de olacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı