KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Çankaya Belediye Başkan adayının tanıtımında konuştu

İnşallah başkan 30 Mart’ta oturacak o koltuğa. Suyun fiyatı kaç lira tüm Ankaralılar öğrenecek. İlk halk ekmek fabrikalarını kuran yine CHP’li başkandır. Mansur başkan su fiyatlarını, otobüs fiyatlarını düşürecek.

AKŞAMLARI KABUS GÖRÜYOR

Biliyorum onun gözüne uyku görmüyor, akşamları kabus gördüğünü de biliyorum. Ne kadar borçlandırdığını da biliyoruz. Ama Mansur başkan hesap vermekten korkmuyor. O Ankara için çalışacak. Ankara, neden Paris, Londra, Tokyo ile yarışmasın.
Ankara’nın temiz, yürekli ve dürüst bir belediye başkanı olmadığı için böyle. Ankara kan kaybediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız metro yapıyor. Kilometresi 60 milyona yapıyor vagonlar dahil. Ankara vagon hariç kilometresini 100 milyona yapıyor. İstanbul vagon dahil kilometresi 150 milyon lira. 
Bu havlu attı, İstanbul da havlu attı. Metro yatırımları büyük yatırımlarmış. Merkezi hükümet yapıyor. İzmir yapıyor ama.

KAVGADAN HOŞLANIYOR
Sen 1 metrelik yeni metro yaptın mı? Kavgadan hoşlanıyor. Mansur Başkan ise kavgayı sevmiyor.

İLKLERİ CHP’Lİ BAŞKANLAR YAPTI

Ne kadar ilk varsa onları başlatanlar hep CHP’li başkanlar yaptı. Metro hayallerinde yoktu, kazmayı biz vurduk. Tercihli yolu onlar düşünemezlerdi bile. Bunu ilk uygulayan CHP’li belediye oldu. Ankara’yı Türkiye’nin incisi haline getireceğiz.Bıktığımız düzenden sevineceğimiz düzene geçeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Biz yalan söylesek utanır sokağa çıkamayız ama onlar bunu söyler. Beraber çalışacağız